Mitt liv som publikummer

– En introduksjon til scenekunstens gleder og frustrasjoner


Read in English

Spilletider

1. september 2015, 19:00

Pris

Gratis - inngang
100 - Med forestilling

Spillested

Lobbyen
Verkstedhallen

Varighet

ca 45 min

Språk

Norsk

Velkommen til en uformell introduksjon til scenekunstens gleder og frustrasjoner! Norges superpublikummer nummer 1: Sven Åge Birkeland, teatersjef ved BIT Teatergarasjen i Bergen forteller om sitt liv som publikummer. Dette er mannen som var så interessert i å se alternativt teater at han startet sitt eget! Så kunne han få alle de beste forestillingene til å komme til Norge.

Dette er en kveld til inspirasjon for alle som allerede liker å sitte i publikum, og alle som står litt usikre og tripper på terskelen til selv å bli en publikummer innenfor samtidsscenekunsten.

Et spesielt stort velkommen til nye potensielle publikummere, til deg som lurer litt nysgjerrig utenfor, deg som kanskje er venn av noen av Avant Gardens venner eller har plukket opp et program noen ganger, men aldri helt har kommet deg av gårde. Og selvfølgelig også velkommen til deg som allerede har besøkt oss noen ganger, og ønsker flere knagger å henge opplevelsene på. Og til alle som bare har lyst til å høre Sven Åge Birkelands historier.

Etter introduksjonen går vi sammen på forestillingen KAZAK: widunderbaum (På Verkstedhallen klokken 20.30)! Vi har lagt til side noen billetter til spesialpris for deg som har deltatt på introduksjonen!


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart