Meanwhile

Gaëtan Rusquet (F/BE) **Bastard 2014**


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

12. september 2014, 17:00
13. september 2014, 19:00

Pris

150 - Ordinær
95 - Moderasjon *
75 - Festivalkort

Spillested

Trondheim kunstmuseum Bispegata

Varighet

60 min.

Fantasieggende og medrivende byggeprosjekt som er beskt sivilisasjonskritisk og forsiktig framskrittoptimistisk på samme tid.

Bygninger faller sammen, jordskjelv, tsunami. Utrolige bilder oppstår i «Meanwhile,», en forestilling der det utføres en konstant gjenoppbygging og ødeleggelse. Igjen og igjen fører vibrerende lydbølger til at murer, byer og landskap bestående av hundrevis av mursteinsformede klosser – som hauges og stables av de tre utøverne – kollapser.

«Meanwhile,» er et verk om kropper, arkitektur og katastrofer. Utøverne utvikler seg gradvis i en scenografi som kan forestille en arkitekturmodell eller en installasjon. De må hele tiden forholde seg til at ødeleggelse truer det de bygger. Gjennom å leke med ulike målestokker, vil karakterenes situasjon i rommet veksle mellom å ha makt og å være totalt hjelpeløs og avmektig. Råstoffet for scenografien, lydens fysikalitet og bevegelsens nødvendighet gjør dette verket til en kontemplativ og utvidet tidsopplevelse. Dette er reise i en bys historie.

Forestillingen opererer med bildekunst- og scenografiperspektiv i et landskap av koreografi og performance. Gaëtan Rusquets måte å jobbe på kjennetegnes av et sterkt materialnærvær og fysiske forsøk på å integrere og transformere materialet.

«Meanwhile,» er nominert til Prix Jardin d’Europe 2014, en pris som deles ut av ImPulsTanz – Vienna International Dance Festival.

Konsept: Gaëtan Rusquet Lydkonsept: Yann Leguay Utøvere: Amélie Marneffe, Gaëtan Rusquet, Claire Malchrowicz, Yann Leguay Lysdesign og scenografi: Gaëtan Rusquet Teknisk assistanse: Guillaume Bernier Produksjon: Workspacebrussels, commission art numérique «Aide à la conception» fédération Wallonie Bruxelles, MDT Stockholm Støttet av: Volksroom Brussels

Takk til: Julia Irribaria, Julien Dubourg, Macha Planke, Lucille Calmel, Gillie Kleiman, Workspacebrussels, La Bellone House of performing arts.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart