Maria Tryti Vennerød (NO)

Diktopplesing: Jordjenta - scenediktet bak forestillingen


Read in English

Spilletider

9. mai 2015, 19:45
10. mai 2015, 20:00

Pris

Gratis - Gratis

Spillested

Moskus

Vi har en helt spesiell gave til publikum lørdag 9. og søndag 10. mai! Mens vi rigger om scenen mellom danseforestillingene «Giving up is the hardest» og «Jordjenta», har vi invitert dramatiker Maria Tryti Vennerød til å fremføre sitt scenedikt «Jordjenta», som forestillingen tar utgangspunkt i. Lesingen foregår i baren Moskus, før forestillingen vises, og den blir lydsatt av Julian Skar.

Hald deg fast,
No kjem eg til deg
Eg vil landa så mjukt i det harde
No kjem eg
Gjer deg klar

Scenediktet inngikk i prosjektet Fem årstider, som er et delvis internettbasert, delvis scenisk prosjekt som strakte seg gjennom hele 2013 med tekster i Klassekampen, på nettet, i ulike teaterinstallasjoner i løpet av året, og i sluttframføringen på Det Norske Teatret i november. Prosjektet var et samarbeid mellom Vennerød, Det Norske Teatret og Dramatikkens hus. Utgangspunktet var Vennerøds tekster, som også løpende ble publisert på nettsiden femarstider.no. Det resulterte også i diktsamlingen «Skredfare», som ble utgitt i 2014.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart