Makt og avmakt

Antero Hein og Tony Tran (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

19. oktober 2017, 19:00
20. oktober 2017, 19:00

Pris

150/100

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

40 min

Språk

Dans

Makt og avmakt er en intens og personlig duett hvor makthierarkier og dynamikker utforskes gjennom samtidsdans.

DANSIT-SAMARBEID*

Hvem har makta? Hvem føler avmakt? Maktforhold gjør seg gjeldene i store og små menneskegrupper og sosiale relasjoner. I denne danseforestillingen forsøker to unge menn, danserne Antero Hein og Tony Tran, å finne sin rolle i sitt forhold til hverandre. De beveger seg i et fysisk univers med stadig utprøving av hverandres grenser. Hvordan formes et menneske i møte med et annet? Hva skjer i maktspillet mellom dem? Hva tenker vi egentlig på som en egen identitet?

Forestillingen er visuelt sterk med kontrasterende lys- og skyggeeffekter som former scenerommet, og den færøyske komponisten Jens L. Thomsen har skapt et urbant lydbilde hvor melodier og elektroniske lydeffekter møtes.

Makt og Avmakt er på turné i Midt-Norge som del av Dansenett Norge. Dansenett Norge er et resultat og en videreføring av to pilotturnéår igangsatt og gjennomført av DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge og Dansens Hus. I 2017 inngår Teaterhuset Avant Garden, Teateret Vårt, Storstuggu Røros, Inderøy Kulturhus, Dans i Nord-Trøndelag, RAS – Regional arena for samtidsdans, samt DKS Trondheim, Inderøy og Sør-Trøndelag som samarbeidspartnere.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart