Luis Della Mea (NO)

Giving up is the hardest


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

9. mai 2015, 19:00
10. mai 2015, 19:00

Pris

150 - Ordinær
100 - Student/Scenekort/Honnør
250 - Dobbeltbillett ordinær*
170 - Dobbeltbillett moderasjon*

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

40 min

**Se både «Giving up is the hardest» og «Jordjenta» med vår dobbeltbillett til redusert pris.**

Den argentinsk-trønderske danseren Luis Della Mea går ansikt til ansikt med resultatet av livets store omveltninger og dykker inn i følelser av forvirring og manglende bakkekontakt.

«Giving up is the hardest» reflekterer rundt isolasjonen, forvirringen og handlingslammelsen man kan oppleve når fundamentet, de grunnleggende verdiene i en selv har forsvunnet.

Kan man miste seg av seg selv? Hva er det man mister? Hva er det å miste seg selv? Et slags ritual hvor man lar alt man ikke er falle, eller en livsnødvendig transformasjon for å kunne akseptere seg selv igjen?

Å miste jobben eller skilles kan medføre langvarig emosjonell unntakstilstand. Det kan ta år å komme over tapsopplevelsens virkning på selvoppfatningen. En ustabil situasjon oppstår ved tap av viktige identitetsmarkører; man er i en identitetskriseprosess, og uro og ubalanse kan smitte over på omgivelsene. Det forventes at man skal finne tilbake til «seg selv». Luis Della Mea søker å konstruere et ritual der han lar seg falle uten sikkerhetsnett for gjennom den teatrale handlingen undersøke om tapet og fallet egentlig har en slutt.

Luis Della Mea er en sentral aktør i Trondheims danse- og musikkmiljø, og har opptrådt på Teaterhuset Avant Garden en rekke ganger som koreograf, utøver, komponist, musiker og tekniker.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart