LIVE – sorgarbeid

Erik Fauske kompani (NO)


Kjøp billetter →

Read in english

Spilletider

22. april 2017, 19:00
23. april 2017, 19:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB-medlem
130 - Scenekort/Student/Honnør

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

Ca. 1 time 20 min

Språk

Norsk

LIVE – Sorgarbeid er en stillferdig forestilling som forsøker å utvide det tomrommet som oppstår etter tapet av andre.

«…en vakker og meditativ forestilling.» Klassekampen

Mens Eirik Fauske forsøker å skrive seg gjennom sorgen etter å ha mistet noen som stod ham nær, får vi skriveprosessen projisert live foran oss. Hver bokstav og hvert ord som skrives eller strykes er potensielt ladet med mening. Som tilskuere leser vi oss inn i en tekst som ikke formidles lineært og ferdigskrevet, men som leter seg fram, nølende og omskiftelig. Gjennom ord, scenebilder og musikk kan vi lese fram en personlig lengsel etter den som ikke er der lenger. Igjen står et forvitrende jeg som søker etter mening.

Siden den vanvittige ilesesettelsen av teksten Gullaldurir på et Symposium i 2009, har dette teatret hatt en pågående forelskelse i ordene til Eirik Fauske. Det er et eller annet med den underfundige og sympatisk tilstedeværende tonen som hekter oss på, og ikke slipper oss før vi har sitert ham til hverandre i årevis. Nå ser vi fram til en mer alvorspreget og poetisk forestilling, basert på et av hans signatur-virkemidler: live tekstskriving på direkten!

 

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Skriv ut selv eller hent på spillested minimum 30 min før forestilling. Ring 815 33 133 › Hent billettene på 7-Eleven, Narvesen eller spillested. Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Grupper › Ta kontakt for grupperabatt. Spesielle behov › Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter start. Bill. refunderes ikke