LINGERING OF AN EARLIER EVENT

HOOMAN SHARIFI/IMPURE COMPANY (NO)


Read in English

Spilletider

25. september 2010, 21:00
26. september 2010, 17:30

Spillested

Verkstedhallen

Varighet

75 min

Den enestående norsk-iranske koreografen og danseren Hooman Sharifi kommer til Bastard med ”Lingering of an Earlier Event”. Forestillingen hadde premiere på Steirischer Herbst, en av Europas største festivaler, høsten 2009.

I ”Lingering of an Earlier Event” avdekkes et imaginært land der tid er spesielt viktig. Dette er et land som ikke har oppstått enda, men likevel virker det som det alltid har eksistert. Fordi innbyggerne hele tiden er eksponert for utallige mulige handlinger, kan de leve sammen i konstant uenighet. De kan imidlertid også tillate et problem å eksistere over så lang tid at den beste løsningen vil dukke opp av seg selv. I dette landet av endeløse muligheter oppstår sammenstøt mellom innbyggerne på grunn av deres radikale motstand mot enhver forandring. Forestillingen utforsker de fysiske relasjonene mellom menneskene i dette imaginære landet. For publikum skapes en mulighet til å tenke seg hvordan det ville vært å leve i et land med overflod av tid, der bevegelse ikke utelukkende er basert på forandring.

Sharifis arbeider er intenst energiske og politiske. Impure Company ble stiftet i 2001 og er et internasjonalt turnerende kompani. Det har gjestet viktige festivaler som ImpulzTanz i Wien, Baltoscandal i Rakvere og Springdance i Utrecht.

Koreografi, regi og lys: Hooman Sharifi Medskapende utøvere: Rikke Baewert, Matthew William Smith, Loan Ha, Martin Lervik, Peder Horgen Kunstnerisk samarbeidspartner: Bojana Kunst Tekst: Daniel Franco og Hooman Sharifi Musikk: coh Kostymer: Sylvia R. Denais Kunstnerisk koordinator: Valerie Lanciaux Produksjonskoordinator: Ida Gudbrandsen Produsert av: Impure Company i samarbeid med Steirischer Herbst i Graz, Dansens hus i Oslo, Dance & Theatre festival i Göteborg.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart