LANGLIGGER

Teater Fusentast (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

3. mars 2017, 19:00
4. mars 2017, 19:00
5. mars 2017, 19:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB-medlem
130 - Scenekort/Student/Honnør

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

Ca. 60 min.

Språk

Norsk

Gjennom et drøyt år i diverse sykesenger har Coby Omvlee tjent som ufrivillig spion i dagens helse-Norge. Nå har det det blitt til en galgenhumoristisk dokumentarforestilling om livet i og rundt den neoliberalistiske sykesenga.

*Co-produksjon | **Urpremiere!

Etter en alvorlig bilulykke endte Coby Omvlee opp som pasient i ett år. Takket være en dyktig kirurg, gode sykepleiere, lege-ektemannen, egeninnsats, intravenøs næring og et stort nettverk, overlevde hun. Men underveis truet feilvurderinger og rutineglipp livet hennes flere ganger. Eller var det nå bare individuelle tabber og tilfeldige glipper?

Omvlee kom hjem fra sykehuset med en følelse av å ha vært i tørketrommelen. Med seg hadde hun mange spørsmål, og et sterkt behov for å stille dem offentlig. Men til hvem?

Denne forestillingen bygger på en kombinasjon av egne opplevelser og observasjoner, og en rekke intervjuer med helseansatte og -eksperter rundt om i Skandinavia. Sammen med filmskaper Randi Størseth har Teater Fusentast laget en usminket dokumentar som trekker tråder fra sykehusenes hverdag ut til det større bildet i dagens helsepolitikk. Og til håp for framtiden – både for pasienter og helseansatte. For håp finnes!

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart