Korrigeringer

Konstellasjonen (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

20. januar 2017, 19:00
21. januar 2017, 19:00
22. januar 2017, 19:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB-medlem
130 - Scenekort/Student/Honnør

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Språk

Norsk

Etter å ha laget fargerikt nonverbalt barneteater i seks år, har Konstellasjonen endelig samlet opp nok faenskap til å trekke oss med ned i et dystert, surrealistisk voksenunivers!

«To see or not to see, that is the fucking quest, bitch.»

 

Når verden, slik vi kjenner den, er badet i et hvitt lys som nærmest blender oss – hvordan kan vi da se skogen for bare plastjuletrær? Og hva hvis vi bare ser 2% av et digert isfjell ute i havet? Det er da vi bør ane at det er fare på ferde.

På et slikt isfjell – langt mot nord – treffer vi blant annet en dinosaur med et mindreverdighetskompleks, en politisk korrekt arbeidsledig skuespiller, en sjørøver på flyttefot, en Barbie i samlivskrise, og en leviatan.

hell varm melk i kaffen
tegn hjerter i skummet
legg tenner under puta
drøm i et solarium
det regner sandstrender
knuste skjelletter fra døde dyr
skrap maling av marmorøyne med barberblad
kjenn at tankene dine snør

 

Korrigeringer er et møte mellom dramatiker Kristofer Grønskags tekster og Konstellasjonens fysiske uttrykk. Konstellasjonen ble dannet i 2010, og er nok mest kjent for sin visuelle og nonverbale teatertrilogi for barn, Gull og gråstein, som har turnert inn- og utland. Den første delen, Ut av det blå, ble vist på Teaterhuset Avant Garden under festivalen Den unge garde i 2011.

Les mer

Konstellasjonen er et Trondheimsbasert teaterkompani bestående av skuespillerne Kristina Kiberg, Elizabeth Piro Volan, Janne Brit Rustad, Aud Kristine Horseng og Ingvild Meland. I denne produksjonen har Konstellasjonen også fått med seg skuespiller Siri Schnell Juvik.

Kristofer Blindheim Grønskag debuterte i 2009 med stykket Den elskede. Stykket vant både Amsterdam Fringe Bronze Award, og tredjeplass i Norsk Teaterråds manuskonkurranse. Siden debuten har han skrevet stykker som Satellitter på himmelen, Å telle til null, Hybris, Gutten, Demokratikk og Kinder K. Sistnevnte vant andreplass i Norsk Teaterråds manuskonkurranse, og hadde premiere i København tidligere i år til strålende kritikker. Grønskag har vært Husdramatiker ved Dramatikkens Hus og norsk representant i European Writers Lab. Han er medlem av scenekunstfellesskapet Propellen Teater og arbeidet hans er oversatt til åtte språk.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart