Konsert: Daniel Romano

Konsert i samarbeid med Moskus


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

31. mai 2015, 20:00

Pris

250 - Ordinær

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

På tampen av sesongen inviterer Teaterhuset Avant Garden sammen med baren Moskus til konsert med Daniel Romano & The Triliums (CA).

Daniel Romano leverte et av fjorårets konserthøydepunkter med en maktdemonstrasjon av en opptreden på en smekkfull Café Mono i september. Det var hans aller første europaturné, og å si at den var vellykket er en underdrivelse. Så skulle det heller ikke ta mer enn et drøyt halvår før en ny europavisitt nå er annonsert.

Daniel Romano og hans backingband, The Trilliums, både ser og høres ut som countrystjerner fra en svunnen tid. Her er ikke noe av det moderne Nashvilles glætte produksjoner, rockegitarer og pophooks. Her har vi å gjøre med et stilbevisst band som låter både nytt og gammelt på samme tid – og med bunnsolide sanger i bagasjen. Tenk nudie-suits, Gram Parsons og George Jones, men også med enkelte innslag av outlaw country og ikke minst den senere no-depression-bølgen.

2013s «Come Cry With Me», var Romanos fjerde album, og det som virkelig åpnet øyne og ører hos countryfans verden rundt. Når han nå kommer tilbake til kontinentet er det med ny singel ute, og lovnad om intet mindre enn to nye studioalbum innen året er omme.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart