Konsert

Rasmus & verdens beste band (NO) *DUG2011*


Read in English

Spilletider

6. september 2011, 18:00

Pris

150 - Voksen
75 - Barn (u/16)

Spillested

Verkstedhallen

Varighet

60 min

Tirsdag 6. september blir det festkveld på Den Unge Garde, når vi inviterer til konsert med dobbelt spellemannsprisvinnende Rasmus & verdens beste band!

Rasmus & verdens beste band spiller humoristisk og fengende musikk for barn og voksne. De synger sanger om kyssing, om tante som har en tuba i nesen, om farmor og mormor som er kjærester, om puppan te pappa og mye mer. Bandet har spilt en rekke konserter og konsertforestillinger i hele Norge, og har blant annet opptrådt på NRKs populære barneprogram ”Julemorgen”.

I 2010 ga bandet ut sin andre plate ”Puppan te pappa”, som i likhet med debuten ”Kyssing e hæslig” (2007) ble belønnet med Spellemannspris for beste barneplate. I tradisjon med Knutsen og Ludvigsen tar Rasmus & verdens beste band barna på alvor, med musikere hentet fra øverste hylle.

Gitar/sang: Rasmus Rohde Trekkspill: Jovan Pavlovic Trommer/perkusjon: Carl Haakon Waadeland Kontrabass/tuba/sang: Erlend Smalås

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart