Kompasset mellom oss

Anne Helga Henning (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

23. september 2017, 17:00

Pris

90 - Ordinær
75 - Studentrabatt
75 - Scenekortrabatt
60 - Medlemspis - Trondhjems kunstforening
45 - FESTIVALKORT!

Spillested

Trondhjems kunstforening

Varighet

45 min

Språk

Engelsk og Norsk

Hvorfor blir ting som de blir?  Hvem er det egentlig som bestemmer? Kompasset mellom oss inviterer deg til å bli med og skape et kunstverk.

I Kompasset mellom oss tar billedkunstner Anne Helga Henning mindre grupper med på en deltakende performance. Gruppen får utforske spørsmål som: Hvorfor blir ting som de blir? Og hvem er det egentlig som bestemmer? Og ikke minst, er du villig til å til å lytte til noe annet enn ord i samarbeid med andre? Gjennom lek og samarbeid undersøker deltakerne hvordan vi opplever verden gjennom samspillet mellom å føle og å huske. Og med et par enkle, men spennende instruksjoner, settes fragmenter sammen til en større helhet.

Kompasset mellom oss går inn som en del av Anne Helga Hennings utstilling Kan dette være en dør? på Trondhjems Kunstforening.  Prosjektet er et samarbeid mellom Trondhjems Kunstforening og Teaterhuset Avant Garden.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart