KLINSJ

Katja Lindeberg & Magnus Børmark (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

22. februar 2013, 19:00
23. februar 2013, 18:00

Pris

150 - Ordinær
95 - Moderasjon

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

60 min

Et gjensyn med Katja Lindeberg og Magnus Børmarks «Klinsj», der brutal boksesport blandes med anarkistisk klovnelogikk til en times svett boksekamp i grenselandet mellom performance og moderne klovnekunst.

«Klinsj» er en forestilling om en boksende klovn som mest av alt ønsker å bli elsket. Castingen består av et intetanende publikum, en leken musiker og en selvutnevnt misforstått klovn. I nært samspill med klovnen leker musiker Magnus Børmark seg med instrumenter, samplere og effekter, og skaper et originalt lydbilde til den pågående kampen. «Klinsj» er en sår, men humoristisk, forestilling om ei jente som har bestemt seg for å slutte å unnskylde seg selv. I møtet mellom en brutal sport, klovnens følsomhet, naivitet og lekenhet, og samfunnets normer og forventninger, oppstår flere spørsmål om vår måte å forholde oss til hverandre på.

Forestillingen hadde urpremiere på Teaterhuset Avant Garden våren 2011, og har turnert landet både i og utenfor Den kulturelle skolesekken. Våren 2013 skal den blant annet spilles i Vilnius, i Oslo, og turnere videregående skoler i Nordland. Og altså gjøre et aldri så lite ønskereprisebesøk her på Teaterhuset Avant Garden.

Katja Lindberg har jobbet profesjonelt som scenekunstner og klovn siden 2007 og har en mastergrad i fysisk komedie fra Stockholm Dramatiska Högskola. I «Klinsj» samarbeider hun med regissør Ane Aass og komponist og musiker Magnus Børmark, kjent fra bandene 22 og Gåte. Forestillingen er tatt opp i Norsk scenekunstbruk.

«… en henførende, overraskende, ustyrtelig morsom, og uendelig sår og trist forestilling.»
Avisa Nordland

 

 

RULLETEKST
Konsept: Katja Brita Lindeberg Utøvere: Katja Brita Lindeberg, Magnus Børmark Regi: Ane Aass Scenografi: Ørjan Wiklund Kostyme: Thale Kvam Olsen Musikk: Magnus Børmark Koreografi: Mari Flønes Lyd: Magnus Børmark Light: Eirik Brenne Torsethaugen Produsent: Katja Brita Lindeberg, Tone Tronstad Co-produsent: Teaterhuset Avant Garden Støttet av: Kulturrådet, Spenn.no, Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere, Sør-Trøndelag fylkeskommune, Trondheim kommune
Nettside: www.katjalindeberg.com


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart