KKXX – Klubb Kanin 1997–2017

Jubileumsfeiring!


Read in english

Spilletider

31. mars 2017, 19:00
1. april 2017, 17:00

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Du er høyst velkommen når våre venner i Klubb Kanin inviterer til en tverrkunstnerisk feiring av 20 år med eksperimentell musikk og uavhengige kulturelle innslag i Trondheim!

Se også Klubb Kanins arrangement på Facebook

ArtScene Trondheim beskriver Klubb Kanins konsertkvelder som sosiale sammenkomster med en raus og inkluderende tilnærming til hva som skal skje: «Amatører og profesjonelle spiller like gjerne sammen som hver for seg. Noen ganger deltar til og med publikumet spontant i musiseringen, performancene, eller hva man skal kalle det. Slik framstår Klubb Kanin som et sosialt og musikalsk eksperiment hvor det meste tillates å skje, og hvor spennet i både utrykk og for så vidt også kvalitet er enormt».

Klubb Kanin er et arrangørkollektiv som, gjennom fire arrangørgenerasjoner og over 100 konsert-happenings, har vært en sentral aktør i byens kultur- og musikkundergrunn: Internasjonale kunstnere og artister har besøkt Trondheim, og en mengde lokale aktører har utviklet seg gjennom fri improvisasjon, elektroakustiske eksperimenter, performance, støy, teater og surrealistiske happenings.

Samarbeidet med Teaterhuset Avant Garden strekker seg tilbake til begynnelsen, der Klubb Kanin spesielt i årene mellom 1997 og 2001 arrangerte flere konserter, performancer og forestillinger på huset. I november 2016 samarbeidet vi om en samtidsmusikk-utgave av arrangementet Mørkerommet.

Lørdag 1. april kjører Klubb Kanin på med fagprogram og viser intervju-dokumentaren Nor Noise fra 2001, som handler om Klubb Kanin og støymusikk. Klubb Kanin vil også vise gamle klipp fra KK-arrangemet på Teaterhuset Avant Garden, etterfulgt av et panel med musikere som har spilt på Klubb Kanin sine arrangement opp gjennom årene.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Skriv ut selv eller hent på spillested minimum 30 min før forestilling. Ring 815 33 133 › Hent billettene på 7-Eleven, Narvesen eller spillested. Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Grupper › Ta kontakt for grupperabatt. Spesielle behov › Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter start. Bill. refunderes ikke