KKXX – Klubb Kanin 1997–2017

Jubileumsfeiring!


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

31. mars 2017, 19:00
1. april 2017, 17:00

Pris

100 - Én kveld
150 - Begge kvelder - hvis kjøpt samlet

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Du er høyst velkommen når våre venner i arrangørkollektivet Klubb Kanin inviterer til en tverrkunstnerisk feiring av 20 år med eksperimentell musikk og uavhengige kulturelle innslag i Trondheim!

Se også Klubb Kanins arrangement på Facebook

 

Vi feirer Klubb Kanins 20 år under overflaten med 20 konserter, innslag og anslag i en musikalsk kabarét litt utenom det vanlige! Mens fredagen blir en ren konsertkveld, starter vi lørdagen med fagprogram. Vi viser intervju-dokumentaren Nor Noise fra 2001, som handler om Klubb Kanin og støymusikk, og vi får en eksklusiv premiere på minidokumentaren Støy på landet. Det blir også gjensyn med gamle klipp fra tidligere Klubb-Kanin-arrangementer på Teaterhuset Avant Garden, etterfulgt av et panel med musikere som har spilt på Klubb Kanins arrangementer opp gjennom årene.

 
PROGRAM, I TILFELDIG REKKEFØLGE:

• Fredag 19:00 – 00:00
TORSTEIN WJIIK vs M.A.S. // HOLD (JAMES WELBURN) // ÅSE/FJELDBO // SUPER NACULUM // HANNA FAUSKE // NAPALM JUGEND // MODELBAU // ANIMAL MACHINE // RULLEKAKE // FiEND

• Lørdag 17:00 – 19:00
PREMIERE: Støy på landet MINI DOCUMENTARY
SCREENING: NOR NOISE DOCUMENTARY
KKXXPANEL: (TBA)

• Lørdag 19:00 – 00:00
LINN HALVORSRØD // RIP JESTER MAN feat. ANDERS BØRUP // ORIGAMI ANTARKTIKA // HELLNER URSIN FARIELLO // ORIGAMI BALLISTISKA // M.B.D. (LASSE MARHAUG/TORE BØE/MICHAEL DUCH TRIO) // ADA // LEGION OF SWINE // FERA_ID // KAPOTTE MUZIEK // ORIGAMI ARKTIKA

 

MER OM KLUBB KANIN

Klubb Kanin er et arrangørkollektiv som, gjennom fire arrangørgenerasjoner og over 100 konsert-happenings, har vært en sentral aktør i byens kultur- og musikkundergrunn: Internasjonale kunstnere og artister har besøkt Trondheim, og en mengde lokale aktører har utviklet seg gjennom fri improvisasjon, elektroakustiske eksperimenter, performance, støy, teater og surrealistiske happenings.

ArtScene Trondheim beskriver Klubb Kanins konsertkvelder som sosiale sammenkomster med en raus og inkluderende tilnærming til hva som skal skje: «Amatører og profesjonelle spiller like gjerne sammen som hver for seg. Noen ganger deltar til og med publikumet spontant i musiseringen, performancene, eller hva man skal kalle det. Slik framstår Klubb Kanin som et sosialt og musikalsk eksperiment hvor det meste tillates å skje, og hvor spennet i både utrykk og for så vidt også kvalitet er enormt».

Klubb Kanin er i dag organisert av kulturnettverket Origami Republika – et inkluderende og sosialt nettverk av mennesker som er interessert i å dele kunstneriske uttrykk, i musikk, tekst video, på scenen og i gallerier. Det teller nå over 300 agenter, som igjen har publisert hundrevis av utgivelser og fremført godt over tusen konserter og hendelser live. Alle mer eller mindre obskure…

Samarbeidet med Teaterhuset Avant Garden strekker seg tilbake til begynnelsen, der Klubb Kanin spesielt i årene mellom 1997 og 2001 arrangerte flere konserter, performancer og forestillinger på huset. I november 2016 samarbeidet vi om en samtidsmusikk-utgave av arrangementet Mørkerommet.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart