Kjønnsroller og barn sett gjennom kunstnerøyne

Read in English

Spilletider

29. november 2015, 15:30

Pris

Gratis - Gratis

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

90 min

Språk

norsk

Fra vi er bittesmå blir barn fargekodet ut i fra om de er gutter eller jenter. Noen mener dette ikke er så farlig. Andre er i harnisk.  Hva forventer vi oss av det lille lyseblå vesenet vi har foran oss? Er det lettere å si opp og hopp til en liten gutt som detter enn en liten jente? Får du være tøff om du er jente og får du gråte om du er gutt? Er kosedyr tøft nok, og går det an å drepe draker i prinsessekjolen?

Møt to kunstnere som på hver sin måte har utforsket hva som ligger bak fargekodene. Linnéa Johansson havnet i nyhetene da hun tegnet superhelter i hverdagslige situasjoner. Nå har hun også snudd prinsessebildet på hodet. Katja Brita Lindeberg bruker klovnen til å si noe viktig om saker som både barn og voksne kan ha vanskelig for å sette ord på. Hun er nå aktuell med stykket «Om bare lyseblå kunne bli superhelt«, som har premiere hos oss onsdag 28. november.

I forkant av møtet, kl. 13.00 vises både Lindebergs tidligere publikumssuksess «Om bare Rosa kunne trylle» og den helt nye «Om bare Lyseblå kunne bli superhelt». De to forestillingene vises samlet, som én lang forestilling i to akter. Billetter finner du her.

Velkommen til faglig påfyll på Teaterhuset Avant Garden!

Les mer om Linnéa Johansson på limpan.org.

Les mer om Katja Brita Lindeberg på katjalindeberg.com.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart