Åpningsforestilling! KAZAK: widunderbaum

NONcompany (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

31. august 2015, 17:00
1. september 2015, 20:30

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB-medlem
130 - Scenekort/Student/Honnør
100 - Festivalpass

Spillested

Verkstedhallen

Dypt inne i granskogen virker verden litt annerledes. I årets åpningsforestilling inviterer teaterkollektivet NONcompany oss med inn i sitt indre skogslandskap.

*Festivalåpning og urpremiere!

Taigaen – den boreale barskogen – strekker seg som et belte over hele den nordlige halvkule. Dypt inne i den mørke, fuktige skogen, omgitt av enorme områder og ugjestmildt terreng kjennes verden litt annerledes ut. Du virker litt annerledes. Vi åpner opp for sanser og instinkter. Det kjente blir ukjent.

NONcompany har lagt ut på en reise gjennom taigaen på leting etter fellestrekk og felles røtter. Nasjonalitet, sosial klasse og kultur blir mindre viktig i møtet med det de anser som vårt naturlige habitat. Hva er det i denne skogen som binder oss sammen? Reisen har resultert i tre forestillinger og et intermesso, som kan oppleves som en serie eller hver for seg. I denne tredje, avsluttende delen av trilogien tar kompaniet tak i atmosfæren inne i skogen og måten den nører opp under fantasien på. Hvordan kan vi skape oss et sted for tilhørighet, samme hvor vi er?

Kjernen i NONcompany består av en gruppe sidestilte kunstnere fra ulike kunstarter. I forestillingene skaper de et felles uttrykk der alle elementene er like viktige. Virkemidler skapes her og nå på scenen. Ulike bilder og inntrykk skapes og forsvinner før vi får sjanse til å gripe fatt i dem.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart