Katja Brita Lindeberg Produksjoner (NO)

Julie + Romeo


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

19. mai 2015, 19:00
20. mai 2015, 19:00
21. mai 2015, 19:00

Pris

200 - Ordinær
130 - Student/Scenekort/Honnør

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

60 min

Språk

Norsk

Hva om Romeo og Julie fikk hverandre og flyttet sammen? Hadde det fungert? Vi retter blikket mot parforholdet i et gjensyn med den publikumsvinnende tragikomedien «Julie + Romeo».

Vi møter to klovner som vil være Romeo og Julie, den ultimate romantiske perfeksjon. Ingen dør! Stykket snur opp ned på Shakespeares kjærlighetsdrama og undersøker vår tids store kjærlighetsidealer og kjønnsklisjeer. Hvordan påvirker idealene identiteten vår? Og hva skjer når idealene og ideene våre om det perfekte samliv blir det viktigste? Står man i fare for å miste seg selv? «Julie + Romeo» er en tragikomedie om parforholdet i all sin vakkerhet, men også i all sin fortvilelse og skuffelse.

«Romeo og Julie hadde bare den sterke kjærligheten. Julie + Romeo får med alle banalitetene som følger. Sånn er forestillingen også: Sterk og morsom, banal og tøvete.» Adresseavisen

Scenekunstner Katja Brita Lindeberg bruker klovneformen for å synliggjøre ideene og normene vi omgir oss med. Klovnen leker med roller og aspekter ved det å finnes. Men hvis alt bare er lek, hva er da sant og hva er fantasi? Og kan vi i det hele tatt skille dem? Forestillingene hennes leker på fullt alvor med det vi skammer oss som mest over.

«Julie + Romeo» hadde premiere på Teaterhuset Avant Garden høsten 2013, da med Hans Petter Nilsen i rollen som Romeo. I denne videreutviklede versjonen spilles rollen av skuespiller og improvisatør Frode Eggen. Forestillingen er co-produsert av Teaterhuset Avant Garden i likhet med Lindebergs bokseforestilling «Klinsj» (2011), som har gått sin seiersgang landet rundt.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart