Kari Trestakk

Barbro Djupvik (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

6. april 2013, 15:00
7. april 2013, 15:00

Pris

100 - Voksne
70 - Barn

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

60 min

Asbjørnsen og Moes klassiske eventyr om kongsdatteren Kari Trestakk har blitt iført en ny og tverrkunstnerisk drakt av fire lokale kunstnere fra ulike profesjoner. Forestillingen er en interaktiv og visuell eventyropplevelse som trigger fantasien til både liten og stor.

Målgruppe: Barn i alderen 5–9 år

«Kari Trestakk» handler om vennskapet mellom kongsdatteren Kari og den blå stuten. For å berge livet må de to flykte fra kongsgården og den onde stemoren. De må reise langt og lenger enn langt, de må reise gjennom en kobberskog, en sølvskog og en gullskog. Skogen er tett, vakker og glitrende. Men også full av farer, og Kari og stuten snubler over dem alle. Kamper må kjempes og danser må danses. Greier de å nedkjempe trollene? Vil de finne tilbake til slottet? Og ikke minst: går det bra til slutt?

Musikk, dans, fortelling, animasjon, scenografi og objekt kommuniserer sammen i scenerommet og lager et magisk eventyrunivers hvor barna kan velge å være medskapere, eller observatører. Forestillingens scenografi er laget av gjenbruksmaterialer fra ReMidasenteret i Trondheim, og barn fra Svartlamoen og Majorstuen barnehage har vært med som veivisere og inspiratorer i den kunstneriske prosessen.

«Ei multikunstnarleg oppsetting som freistar å få fram undringa og skaparemna hjå publikum.»
Amund Grimstad

RULLETEKST
Konsept, regi: Barbro Djupvik Animasjon, scenogafi, aktør: Anne Helga Henning Komposisjon, musiker, skuespiller: Siri Gjære Danser: Ingeborg Dugstad Sanders Forprosjekt: Barbro Djupvik, Anne Helga Henning Støttet av: Kunstløftet, Fond for utøvende kunstnere, Seanse Volda, Dronning Mauds Minne Høgskole for førskolelærerutdanning, Trondheim kommune, Sør-Trøndelag fylkeskommune, DansiT, ReMida senter for kreativt gjenbruk


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart