Jazzfest: Joel Grip & Sven-Åke Johansson

Read in English

Spilletider

13. mai 2017, 19:30

Pris

200 - Ordinær
100 - Student
Gratis - Medl. Ny Musikk

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Konsert i regi av Jazzfest 2017

TROMMER OG BASS I FRITT SAMSPILL: Den velrenommerte svenske trommeslageren og komponisten Sven-Åke Johansson startet sitt samarbeid med bassist, forfatter og filmskaper Joel Grip i 2008. Siden har de jobbet tett sammen som duo og med andre musikere som Alexander Von Schlippenbach og Sten Sandell.

Johansson har vært aktiv i den europeiske improvisasjonsmusikken siden sekstitallet, der han bidro på album som «For Adolphe Sax» med Peter Kowald og Peter Brötzmann, og Machine Gun av «Peter Brötzmann Octet». I tillegg har han vært aktiv som både poet og performancekunstner.

Grip er en bassist med vid åpne ører i samspillsituasjoner. Han har sluppet over tredve plater på sitt eget label Umlaut Records, og reiser verden rundt med hans trofaste kontrabass. I tillegg til å være musiker har han også skrevet boken «Materien gör Motstånd» sammen med sin far, Lars Grip, og lagd flere langfilmer som «Det Snöar om Björken», som handler om frijazz og improvisert musikk.

Med slike musikere på scenen er umulig å spå hundre prosent hva en får servert på konsert, men en ting er sikkert – det blir unikt og av høy kvalitet.

Konserten presenteres av nyMusikk Trondheim.

BILLETTER TIL DENNE KONSERTEN SELGES KUN PÅ DØRA!

Arrangementet er en del av Jazzfest 2017. Kontakt Jazzfest for mer informasjon.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart