Hva kommer nå…?

Raknes/Eggen/Waring (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

17. oktober 2015, 14:00
18. oktober 2015, 14:00

Pris

150 - Voksne
75 - Barn

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

35–40 min.

Språk

Norsk

For barn og voksne i alle aldre!
(** Kommer også i en helt egen voksenversjon onsdag 14. oktober kl. 19.00! )

Hva kommer? Noe morsomt! Og skummelt! Og vakkert! Og ekkelt! Og pinlig! Og komisk! Og fint! Og herlig! Og DU kommer og er med og bestemmer hva som skjer!

«Hva kommer nå…?» er en flerkunstnerisk impropakke for barn og voksne i alle aldre. Konsertforestillingen er en totalopplevelse med interaktiv improvisert historiefortelling, abstrakte og fabelaktige lydbilder, og Eldbjørg Raknes barnesanger til tekster av Inger Hagerup og Torgeir Rebolledo Pedersen. Og kanskje andres sanger også…? Publikum får selv delta ved å påvirke hva som skal skje.

De tre aktørene på scenen er alle blant Norges fremste på hver sine felt. Frode er en mester i teatersport, og på veg til å bli sykehusklovn. Eldbjørg har håvet inn både Buddy og Radka Toneffs minnepris og lager de mest fantastiske lyder på de mest fantastiske måter. Og Rob er uslåelig vibrafonprofessor! Sammen tar de improvisasjon og samspill med barn på alvor.

«Hva kommer nå…?» debuterte i 2010, med turné for Norsk jazzforums arrangører som ville ha arrangementer for barn. Forestillingen har gjestet mange ulike scener, kulturhus, klubber og festivaler siden da – med fantastiske publikumsmøter hver gang.

Nå er de klare for å møte deg!

«den mest fengslende og forbilledlige barneforestillingen jeg noen gang har opplevd»
’Gi meg en K’, Kulturrådets evaluering av Kunstløftet

Se også Eldbjørg Raknes nettsider

Les mer av omtalen

«Raknes på tronen.
Eldbjørg Raknes’ multiimprovisasjonsforestilling Hva kommer nå? er den mest fengslende og forbilledlige barneforestillingen jeg noen gang har opplevd(…) Jeg har overvært en god del musikk- og teaterforestillinger for barn i mitt liv, med og uten barn ved min side. Imidlertid har jeg aldri opplevd noe så morsomt, håndverksmessig solid, engasjerende og vellykket som dette. Selvfølgelig er Eldbjørg Raknes og medspillerne hennes av de ypperste i sitt slag, og en mer klassisk forestilling med enveiskommunikasjon hadde sikkert også vært vellykket. Men det er nettopp at de drar samarbeidet med barna så langt som gjør denne forestillingen så utsøkt(…)Eldbjørg Raknes og medspillerne har fattet noe mange formidlere av barnekunst ikke har, nemlig at barn skal tas på alvor og ikke trenger utenpåklistret fjoll og fjas og prompehumor. Det holder lenge med den leken man har i seg som voksen og utforskende kunstner. Jeg tar hatten av og anbefaler forestillingen på det varmeste.» Tori Skrede i «gi meg en K»


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart