Hva kommer nå…? – For voksne!

Raknes/Eggen/Waring (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

14. oktober 2015, 19:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB
130 - SCEN/Stud/Honnør

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Språk

Norsk

«Hva kommer nå…?» er tittelen på Eldbjørg Raknes, Frode Eggen og Rob Warings publikumsvinnende barneforestilling, som vises her på Teaterhuset Avant Garden 17. og 18. oktober.

FOR ALLER FØRSTE GANG gjør gjengen nå også en full voksenversjon – på samme premisser som når barn er kjernepublikum. Altså: historier og musikk blir improvisert fram i innhold og form, der og da! Og publikum kan være med og bestemme hvor historien(e) går! Spennende!

De tre aktørene på scenen er alle blant Norges fremste på hver sine felt. Frode er en mester i teatersport, og på veg til å bli sykehusklovn. Eldbjørg har håvet inn både Buddy og Radka Toneffs minnepris og lager de mest fantastiske lyder på de mest fantastiske måter. Og Rob er uslåelig vibrafonprofessor! Sammen tar de improvisasjon og samspill på alvor.

Slik beskrives den opprinnelige barneversjonen:
(Les om barneversjonen her)

Hva kommer? Noe morsomt! Og skummelt! Og vakkert! Og ekkelt! Og pinlig! Og komisk! Og fint! Og herlig! Og DU kommer og er med og bestemmer hva som skjer!

«Hva kommer nå…?» er en flerkunstnerisk impropakke for barn og voksne i alle aldre. Konsertforestillingen er en totalopplevelse med interaktiv improvisert historiefortelling, abstrakte og fabelaktige lydbilder, og Eldbjørg Raknes barnesanger til tekster av Inger Hagerup og Torgeir Rebolledo Pedersen. Og kanskje andres sanger også…? Publikum får selv delta ved å påvirke hva som skal skje.

Nå er de klare for å møte deg!

«Hva kommer nå…?» debuterte i 2010, med turné for Norsk jazzforums arrangører som ville ha arrangementer for barn. Forestillingen har gjestet mange ulike scener, kulturhus, klubber og festivaler siden da – med fantastiske publikumsmøter hver gang.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart