Gullfrosken – en interaktiv teaterkonsert

Fabularium Produksjoner (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

25. mars 2017, 12:00
26. mars 2017, 14:00

Pris

150 - Voksne
75 - Barn

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

Ca. 45 min

Språk

Norsk

Hvert andre sekund forsvinner et område på størrelse med en fotballbane fra verdens regnskoger.

| *For barn i alderen 5–10 år

I Gullfrosken møter vi en liten frosk som bor langt inne i regnskogen sammen med moren sin. En dag samler ordføreren det store froskerådet til et viktig møte: Kongen i landet hugger nemlig ned regnskogen og er i ferd med å ødelegge livet som bor der. Den lille gullfrosken får det ærefulle oppdraget å stanse kongen, slik at dyrene får skogen sin tilbake. Men hvordan skal han klare det?

Gullfrosken er en forestilling som byr på fakta om gullfrosken fra Panama, så vel som fabler og eventyr om frosk. Fokus rettes mot frosken som en viktig aktør i verdens økosystemer, og som et eksempel på en truet dyreart som står i fare for å forsvinne. Miljøspørsmål tas opp ved å se på frosken som overgangsfigur mellom naturen og en menneskeskapt verden av overflod. I overgangen mellom disse to verdener kan magiske ting skje.

Velkommen til en fabelfaktisk forestilling!

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart