Gode og onde sopper

Samer Zarkas teatergruppe


Read in English

Spilletider

30. mai 2018, 18:00
31. mai 2018, 18:00
1. juni 2018, 18:00

Pris

100 - voksen
gratis - barn
Billetter kjøpes i døra (Kontant eller Vipps)

Spillested

Prøvesalen
Teaterhuset Avant Garden

Varighet

45 min

Samer Zarkas teatergruppe inviterer til familieforestillingen Gode og onde sopper

Forestillingen passer for alle over 4 år.

 

Stykkets hovedpersoner er flere typer sopper som lever i skogen og er i en interessekonflikt om vann. Skogen er uttørret! De onde soppene gnir seg i hendene over dette. De gode soppene strever med å overleve. En konkurranse på liv og død vil avgjøre det hele!

Samer Zarka har arbeidet med barne- og ungdomsteater ved Nasjonalteateret i Damaskus i mange år. Gjennom prosjektet får Samer Zarka brukt sin regissørmuskel for første gang siden han kom til Norge i 2015.

Aktørene kommer fra ulike land som Syria, USA, Afghanistan, Kongo, Tyskland og Egypt. Noen har spilt teater før. Flere har ikke gjort det. Men alle ønsker å bidra med noe positivt til byen.

 

Dette er et utleiearrangement, produsert og arrangert av Samer Zarkas teatergruppe og Panter Tanter Produksjoner, med Berit Rusten som støttespiller og solidarisk produsent. Forestillingen er utenfor Teaterhuset Avant Gardens program, men støttes med lokaler og noe bemanning.

 

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart