Feminalen: Konsertkveld

Feminalen musikkfestival


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

28. oktober 2017, 19:00

Pris

330 - Dagspass, lørdag

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Den 26.–29. oktober 2017 er det duket for en helg med fantastisk god musikk og festivalstemning som varmer i det trønderske høstmørket. Årets Feminalen har med store deler av programmet inn til oss, og arrangerer fredags- og lørdagskvelden i samarbeid med Teaterhuset Avant Garden og Moskus!

DØRENE ÅPNER 19.00, KONSERTSTART 20.00

“Det kan se ut som at Feminalen har greid kunststykket å samle Trondheims jenter og gutter for å diskutere feminisme på konstruktivt vis: med en øl i hånda og god musikk fra scenen”. – Natt&Dag

 

Line-up lørdag kveld:

Kildaphew

Vokalist og rapper Danielle, og produsent og låtskriver Andreas Doif. Sammen mikser de alt fra hip-hop, RnB, neo-soul til world og pop.

De har rukket å være innom både By:Larm, Slottsfjell, Øyafestivalen og gjort support på Rockefeller, og nå kommer de til Trondheim!

Maxida Märak

Forvent hard rap, joik og tunge elektroniske beats.

«Maxida Märak producerar hiphop på ett unikt och nyskapande sätt där Sápmi alltid är normen. Det handlar om hård rap och tunga elektroniska beats blandat med jojk. Något som få experimenterat med förut.»

«Du måste kämpa för dina rättigheter. Annars blir du överkörd. Våra förfäder hade inte något ord för «krig» på samiska. Min generation har det»

Les her mer om Maxida Märak

Kaja Gunnufsen

Det er tøft og hardt å ville være noe eller noen i 2017. Bare spør Kaja. Hun har peiling. I hvert fall når det kommer til å produsere tekst og melodi av ypperste klasse. Og hvis du kjenner litt på angsten for å bli voksen, fikse jobb, og generelt være best og mest unik, så kan du trøste deg med at det finnes flere. Men på dansegulvet til Kaja kan du kanskje få svettet vekk et par bekymringer.

Les her mer om Kaja Gunnufsen

Blondage

Den danske duoen bestående av Esben Andersen og Pernille Smith-Sivertsen, tidligere kjent som Rangleklods, og beskriver seg selv som «Elektronisk weirdo-pop»(!).

«Nok emmer lyden af Mø og Major Lazer, men det er i sig selv ikke at sælge ud. Ikke mindst når kvaliteten er så høj på plade og live. Hør blot deres nyeste single ‘Boss’. Så er din eventuelle tvivl gjort til skamme. »

Les her mer om Blondage

Purpurrpurple

Med en brennende lidenskap for klubb verden har tidligere DJ Purple vokst seg til å bli PURPURRPURPLE med erfaring på den internasjonale arenaen. Hun har gitt ut single på Diplo’s sitt label Mad Decent, gjestet flere klubbkvelder med Ball Em Up gutta og har spilt på bl. annet Sonar Electronic Festival Stockholm, Berlin Community Radio, Way Out West, CTM Festival og Roskilde. Det blir mørkt, svært og fint.

«Som Purpurrpurple er hun en af hjemlandets mest kompromisløse DJ’s og repræsentant for en solid skare af kvindelige kunstnere i grænselandet mellem musik, videokunst og mode»

Les her mer om Purpurrpurple

*Se også bestillingsverket «All dressed up an nowhere to go» fredag kveld!

 

 

OM FEMINALEN:
Feminalen er en musikkfestival som fokuserer på å bedre kjønnsbalansen i musikkbransjen. Festivalen tilfører Trøndelagsregionen noe nytt, ved å skape en arena for å synliggjøre og hedre dyktige kvinner i musikkbransjen og sette kjønnsbalanse på dagsorden. I tillegg til et musikalsk program har Feminalen et faglig innhold som tar opp utfordringer knyttet til kjønn i musikkbransjen.

Årets festival vil gi et bredt spekter av musikalske uttrykk, lovende artister, en spennende fagdel, kurs for unge musikkspirer og selvfølgelig en heidundranes fest.

Oversikt hele programmet:

TORSDAG:
19.00
Trondheim Callings kontor på Olavskvartalet: Q&A med Anne Judith i samarbeid med tempo

FREDAG:
18.00
Moskus: Dørene åpner
19.00 – 19.45
Moskus: Konsert Juno
20.00 – 02.30
Teaterhuset Avant Garden: Bestillingsverk «All dressed up and nowhere to go» med Wild At Art

LØRDAG:
13.30
Moskus: Dørene åpner
14.00 – 17.00
Moskus: Presentasjon impra, Musikkdebatten + minikonsert Juno.
19.00 – 02.30
Teaterhuset Avant Garden: Konserter og klubb

SØNDAG:
13.00
Cinemateket, Olavskvartalet: Dørene åpner
14.00
Cinemateket: Film «AMY» om Amy winehouse
18.00
Moskus: Konsert med deltakerne fra workshop

Følg Feminalen på Facebook eller www.feminalen.no for mer informasjon, oppdateringer og detaljer om programmet utenfor vår scene.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart