Feminalen: «All dressed up and nowhere to go»

Bestillingsverk for Feminalen 2017


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

27. oktober 2017, 20:00

Pris

100 - CC

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Bli med inn i et musikkhotell, et dansens gjestgiveri, en klubb med «open ending»- hvor alle gjestene utgjør opplevelsen, men ingen vet hvor dette ender.

Med Feminalen 2017s bestillingsverk «All dressed up and nowhere to go» inviterer kunstnerne Siri Gjære og Ann-Cathrin Hertling oss med på en fest helt utenom det vanlige!

Kunstnerne står bak plattformen Wild at Art og er kjent for å skape langvarige kunstverk som overskrider vår opplevelse av tid og rom. Med prosjektene «Gjestehus» under Olavsfestdagene og «Popludium» (terningkast 6!) har de fått mye oppmerksomhet. Nå skal de ta oss med på nok et eventyr. Dette er verken en vanlig konsert, eller en vanlig forestilling. Bli med inn i en tilstand og til et sted du aldri før har opplevd!

 
Den 26.–29. oktober 2017 er det duket for en helg med fantastisk god musikk og festivalstemning som varmer i det trønderske høstmørket. Årets Feminalen flytter inn til oss med store deler av sitt program, som arrangeres i samarbeid med Teaterhuset Avant Garden og Moskus!

Fredag kveld er vi stolte over å vise årets bestillingsverk av Siri Gjære og Ann-Cathrin Hertling (Wild at Art), med tittelen «All dressed up and nowhere to go»

Lørdag kveld huser vi festivalens store klubb- og konsertkveld

Mer om Feminalen

Feminalen er en musikkfestival som fokuserer på å bedre kjønnsbalansen i musikkbransjen. Festivalen tilfører Trøndelagsregionen noe nytt, ved å skape en arena for å synliggjøre og hedre dyktige kvinner i musikkbransjen og sette kjønnsbalanse på dagsorden.

“Det kan se ut som at Feminalen har greid kunststykket å samle Trondheims jenter og gutter for å diskutere feminisme på konstruktivt vis: med en øl i hånda og god musikk fra scenen”. – Natt&Dag

Årets festival vil gi et bredt spekter av musikalske uttrykk, lovende artister, en spennende fagdel, kurs for unge musikkspirer og selvfølgelig en heidundranes fest. Følg Feminalen på Facebook eller www.feminalen.no for mer informasjon, og oppdatering om konserter og klubb.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart