Fail better…

Alpaca Ensemble m. gjester


Read in english

Spilletider

5. mai 2017, 00:00
6. mai 2017, 00:00

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

*Klokkeslettene for dette arrangementet vil bli oppdatert.

En Beckett-happening! Velkommen til en helg med musikk, teater og tekst i hyllest til den enestående teatermakeren Samuel Beckett, som i år ville ha vært 111 år.

«Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.»  Samuel Beckett

I mars er trondheimskunstnerne i Alpaca Ensemble invitert til Tyskland for å delta på en fem dager lang markering av Becketts 111-årsdag. I mai tar de med seg litt av festen hit til oss! Sammen med tyske Zereberus Theatre Company og andre samarbeidspartnere, vil de gjenta deler av programmet i en egen Trondheimsk miniutgave. I løpet av to kvelder får vi oppleve en rekke små og større verk som på ulike måter refererer til Becketts fantastiske kunstnerskap!

Samuel Becketts arbeider har revolusjonert teaterverdenen overalt. Han har inspirert musikere, billedkunstnere, dansere og skuespillere, oppmuntret til sjangerblanding og provosert forståsegpåere. Langt forut for sin tid begynte han å eksperimentere med medier og teknikker som først nå er i ferd med å bli utbredt og «mainstream». Samtidig er han stadig relevant, både politisk og kunstnerisk, med sitt forsøk på å få grep om hele kompleksiteten i den menneskelige natur.

Alpaca Ensembles bidrag til markeringen er utviklet i samarbeid med den britisk-bergenske komponisten og performancekunstneren Alwynne Pritchard, som også selv deltar på scenen.

Programmet vil bli oppdatert etter hvert som arrangementet nærmer seg.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Skriv ut selv eller hent på spillested minimum 30 min før forestilling. Ring 815 33 133 › Hent billettene på 7-Eleven, Narvesen eller spillested. Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Grupper › Ta kontakt for grupperabatt. Spesielle behov › Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter start. Bill. refunderes ikke