As We Fade Out Into The Sweet Stream Of Oblivion

YODOK III + Flønes/Sanders/Strugstad (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

9. mai 2018, 19:00

Pris

290 Ordinær
190 Student
Billetter selges via Jazzfest

Spillested

Verkstedhallen

Varighet

Ca. 50 min

Språk

Nonverbal

Velkommen til en unik forestillingskonsert som oppstår i øyeblikket, i en gjensidig utveksling mellom sterke krefter fra byens jazz- og dansemiljø, og dens fremste lyskunstnere.

Vises i samarbeid med Jazzfest 2018

Som liveband er YODOK III kjent for å ta publikum med på en særegen emosjonell reise gjennom lange, tålmodige, improviserte verk. Under Jazzfest 2018 går de inn i et levende møte med dansekunstnerne Flønes/Sanders/Strugstads repetitive og melankolske bevegelsesspråk, og lyskunstnerne Pekka Stokke og Ingrid Skanke Høsøiens hypnotiserende, multidimensjonale landskap. Live, foran øynene og ørene på oss, skaper de en improvisert konsertforestilling som vil berolige, bevege og absorbere alle publikums sanser.

 

I vårt overfladiske landskap av sosiale medier og fast-food-underholdning, er As We Fade Out Into The Sweet Stream Of Oblivion scenekunst som understreker det voksende behovet for refleksjon, sjelegransking og ren skjønnhet.

Forestillingskonserten utfordrer også vår vante oppfatning av hierarkiet mellom musikk og koreografi, der vi er vant til å tenke på dansen som bevegelser som følger musikken. Gjennom den gjensidige improviserte utvekslingen demonstrerer kunstnerne bak dette prosjektet hvordan dette forholdet ikke trenger å være gitt, men snarere kan være et samspill mellom gjensidige parter.

 

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart