Exit Strategies

Happy Gorilla Dance Company


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

8. september 2012, 13:00
8. september 2012, 19:30
9. september 2012, 13:00
9. september 2012, 18:30

Pris

150 - Ordinær
100 - Moderasjon
NB! Pakkepris tilgjengelig - Pakkepris

Spillested

[c2]POWER NAP SHOP
Installasjon – gratis inngang
Lørdag 8. september kl. 13.00–16.00
Søndag 9. september kl. 13.00–16.00[/c2] [c2]FORESTILLING
Billetter må kjøpes på forhånd
Lørdag 8. september kl. 19.30
Søndag 9. september kl. 18.30[/c2] [c1]I Munkegata 58, butikklokale nederst i Munkegata (tidl. Outland) [/c1]
[c1]

Finansdansen er gyngende schizofren og rytmene asymmetriske, fra ekstatisk eufori til bunnløs desperasjon.

Tilhengerne av ideen Plutonomien peker på de rike og satser på at produksjonen av luksusvarer skal holde hjulene i gang selv om det knirker hørbart i maskineriet. Det trengs åpenbart smurning. Happy Gorilla Dance Company (HGDC) tar business på alvor og starter fra bunnen – et sted må man jo begynne.

Store konsern (og militærstrateger) har alltid en strategi klar for mulig retrett. Men hva med oss andre som i vår gudløshet trykker profitt og fremgang til våre bryst? Tilliten til fremtiden vakler nervøst i takt med finansdansen og tvilen blir større og større. Likevel, HGDC okkuperer en tom, nedlagt butikk og iverksetter sin forretningsplan i et forsøk på å overvinne tvilen og tre inn i euforien.

Happy Gorilla Dance Company er et nystartet tverrkunstnerisk live-art-prosjekt med blant andre Jørgen Knudsen, kjent som en av kreftene bak legendariske Baktruppen. Da er det kanskje ikke så overraskende at denne gjengen lager scenekunst med tydelig samfunnskommentar, stor underholdningsverdi og en mengde pussige påfunn.

«Exit Strategies» er en sosial gransking i to deler hvor HGDC undersøker hvordan samfunnet fungerer og reagerer i en gitt situasjon, f.eks. en resesjon. På dagtid kan publikum besøke en installasjon, og på kveldstid er det forestilling samme sted.

 

RULLETEKST
Utøvere: Jørgen Knudsen, Christina Brandt Jensen, Kjartan Andersen, Susanne Fjørtoft Koreografi: Christina Brandt Jensen Scenografi og kostyme: Susanne Fjørtoft Musikk: Jørgen Knudsen Produsent: Sunniva Skorve Støttet av: Kulturkontakt Nord, Fond for utøvende kunstnere, Fond for lyd og bilde, Bergen kommune, Stikk/UD

 

Takk til EC Dahls Eiendom

[/c1]


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart