Ekstra 13. februar AVLYST

Read in English

Spilletider

13. februar 2014, 19:00

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

EKSTRA 13. FEBRUAR UTGÅR. FØRSTE EKSTRA BLIR TIRSDAG 1. APRIL

 

1. april og 8. mai inviterer vi til Ekstra – Teaterhuset Avant Gardens nye kunstprosjekt og undergrunnsscene for alt av live performance, konsert og dans.

Ekstra er et profesjonelt visningsrom for ulike typer performativ/utøvende kunst og en levende møteplass for byens kunstnere og kunstinteresserte.

Ekstra er en videreutvikling av teatrets flerårige prosjekt Symposium, og retter seg i enda større grad enn forgjengeren mot et utvidet kunstpublikum. Tre kvelder i løpet av våren inviterer vi til visning av nye kunstprosjekter innenfor felt som performance, konsert, dans, videokunst og diverse sjangerblandende uttrykk. Innholdet på hvert arrangement er i hovedsak kuratert, men vi tar også imot søknader fra kunstnere som ønsker å delta med sitt prosjekt.

Søknad og spørsmål rundt deltakelse sendes til koordinator Ingrid Saltvik Faanes, e-post: ekstra@avantgarden.no

Du kan også følge Ekstra på Facebook.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart