distant voices

Heine Avdal & Yukiko Shinozaki (NO/JP)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

4. september 2015, 20:30
5. september 2015, 19:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB
130 - Stud/Honnør
130 - Scenekort
100 - Festivalkort

Spillested

Verkstedhallen

Varighet

70 min

Heine Avdal og Yukiko Shinozaki er eksperter på å lede oss inn i tilsynelatende vante situasjoner som «skrus til» akkurat nok til at verden oppleves litt annerledes når vi går ut igjen.

** Vinner av The Kazimierz Krzanowski Promotional Award 2015 på KONTRAPUNKT-festivalen i Szczecin, Poland: «[…] for the art that provokes thinking and stimulates imagination, enabling everyone to find his/her own sense of it.»**

Nok en gang gir Heine Avdal og Yukiko Shinozaki rommet sitt eget liv. I samspillet mellom kropp og flyttbare elementer på scenen skaper de i denne forestillingen stadig nye skulpturelle rom i rommet vi befinner oss i. Det som nettopp var synlig forsvinner. Nye avgrensinger oppstår. Ulike moduler som blir flyttet rundt, danner en mobil skulptur som hele tiden definerer hva som er tilgjengelig og ikke for publikum.

Alle som opplever forestillingen må ta stilling til hvordan de skal forholde seg til rommet som stadig transformeres rundt dem. Fantasien inviteres til å reise: fra makro- til mikronivå, og omvendt, mellom minner, faktiske opplevelser og forventninger, og gjennom alternative versjoner av situasjonens her og nå.

 

Heine Avdal og Yukiko Shinozaki har gjestet Teaterhuset Avant Garden flere ganger de siste årene. I forestillingen «Field Works – office» invaderte de kontorlokalene våre, og inviterte publikum inn på en performance som skapte kunst av alt fra teatersjefen til kopimaskinen. I «nothing´s for something» lekte de med å gjøre det usynlige synlig, og fikk et helt scenerom til å komme til liv foran øynene på publikum.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart