Dansens Dager 2017

Feiring i samarbeid med DansiT


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

27. april 2017, 00:00

Pris

300 - Festivalpass
200 - Enkeltforestilling ordinær
130 - Enkeltforestilling student/scenekunst/honnør

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

DansiT – Senter for dansekunst i Sør-Trøndelag og Teaterhuset Avant Garden feirer Dansens Dager med en minifestival!

MEGATILBUD: Er du tidlig ute kan du sikre deg et festivalpass for bare 300 kr! Passet gir billett til alle billetterte arrangementer.

Se fullt program | Kjøp festivalpass

 

Dansens dag er 29. april, og ble innstiftet av Unesco i 1982 for å feire dans i alle former – både som kunstnerisk uttrykk og sosial hendelse. Dans finnes i alle hjørner av verden og utøves på tvers av alle politiske, kulturelle og etniske forskjeller. I Norge foregår det arrangementer i ulike formater over hele landet, ofte utvidet til Dansens Dager. Deltakerne er i alle aldre og på alle dansetekniske nivåer.

I 2017 samarbeider Teaterhuset Avant Garden og DansiT – Senter for dansekunst i Sør-Trøndelag om en rekke arrangementer i forbindelse med Dansens Dager. I tillegg til forestillinger får du faglig innhold med fokus på dansehistorie og kritikk, workshop, prisutdeling i dansefilmkonkurransen 60secondsdance, arrangementet Åpen scene for dans, et underholdende populærvitenskapelig foredrag om dansens historie, og kanskje en overraskelse eller to!

Les mer om Dansens dag hos Danseinformasjonen.

Se også www.dansit.no.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart