Dansens Dager 2017

Feiring i samarbeid med DansiT


Read in english

Spilletider

28. april 2017, 00:00
29. april 2017, 00:00

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

DansiT – Senter for dansekunst i Sør-Trøndelag og Teaterhuset Avant Garden feirer Dansens Dager!

Klokkeslett, mer info og fullt program vil bli oppdatert etter hvert som arrangementet nærmer seg.

Dansens dag er den 29. april og ble innstiftet av Unesco i 1982 for å feire dans i alle former – både som kunstnerisk uttrykk og sosial hendelse. Dans finnes i alle hjørner av verden og utøves på tvers av alle politiske, kulturelle og etniske forskjeller. I Norge foregår det arrangementer i ulike formater over hele landet, ofte utvidet til Dansens Dager. Deltakerne er i alle aldre og på alle dansetekniske nivåer.

I 2017 samarbeider Teaterhuset Avant Garden og DansiT – Senter for dansekunst i Sør-Trøndelag om en rekke arrangementer i forbindelse med Dansens Dager. I tillegg til forestillinger får du faglig innhold med fokus på dansehistorie og kritikk, workshop, prisutdeling i dansefilmkonkurransen 60secondsdance, arrangementet Åpen scene for dans, et underholdende populærvitenskapelig foredrag om dansens historie, og kanskje en overraskelse eller to.

Les mer om Dansens dag hos Danseinformasjonen.

Programmet blir lagt ut i sin helhet her og på www.dansit.no.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Skriv ut selv eller hent på spillested minimum 30 min før forestilling. Ring 815 33 133 › Hent billettene på 7-Eleven, Narvesen eller spillested. Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Grupper › Ta kontakt for grupperabatt. Spesielle behov › Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter start. Bill. refunderes ikke