Daniel Romano (Utsolgt)

Utleie: Kontakt Moskus for mer informasjon


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

3. november 2017, 21:00

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Moskus og Dora 3 presenterer Daniel Romano på Teaterhuset Avant Garden!

Daniel Romano er tilbake med nytt album. Mer vital og interessant artist finnes knapt i musikkbransjen idag. Han beveger seg i alle landskap, fra country/americana til rock, soul, psykadelia. Aldri et kjedelig øyeblikk med den mannen. Han stiller med fullt band på Teaterhuset Avant Garden fredag 3. november.

Daniel Romano kommer fra Ontario, Canada, og er en anerkjent artist, poet og musiker. En strålende multi-instrumentalist som gjerne eksperimenterer, kjenner ingen grenser og gjør det uventede. Men hele tiden med sin ufeilbare følelse for melodi og bærekraftig låtskriving i bunnen. Nyskaping er bra, men aldri på bekostning av låten.

På det nye albumet «Modern Pressure« flytter Romano grensene mer enn noen gang tidligere. Likevel er albumet en meget logisk oppfølger til den kritikerroste forgjengeren “Mosey”. De tolv låtene ble skrevet I 2016 og ble spilt inn I en lånt hytte inne i skogene i Värmland. Strykere og blås ble lagt til i Toronto i høst.

Den første singelen heter «Roya» etter Roya Sarvestani, Värmlands konsertarrangør, som ordnet med hytta der Romano kunne sette opp sitt midlertidige studio.

»Modern Pressure” er et solid bevis for at Daniel Romano er et talent utenom det vanlige. Og hans utålmodige nysgjerrighet og total uvilje mot å slå seg ned musikalsk, gjør ham til en av dagens mest interessante artister.

 

Bakgrunnsbilde: Sebastian Buzzalino


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart