Coulrophobia

Pickled Image/Figurteatret i Nordland (UK/NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

23. oktober 2015, 19:00
24. oktober 2015, 19:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB
130 - Stud/Honnør
130 - Scenekort

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

65 min.

Språk

Nonverbal/English

Vel vitende om at alle hater klovner nå til dags, sender Figurteatret i Nordland to britiske klovner ut på norgesturné. Coulrophobia er forestillingen om to klovner fanget i et pappeskehelvete.

 

«Mesterlig klovnelek… frekk. Vulgær, sær og fantastisk!» Våganavisa

«Noe av det sykeste jeg har sett på en scene […]  En hemningsløs oppvisning i teatralsk galskap jeg kan love deg du aldri har satt maken til» Rana Blad

«Det villeste og morsomste jeg har sett på lang tid.» Harstad Tidende.

 

Etter å ha gått lei av å lage pyntelige dukketeaterforestillinger har Pickled Image gått tilbake til sine røtter: De har laget en klovneforestilling! Ikke bare en hvilken som helst klovneforestilling, men en skikkelig fullblods «rød nese, artig parykk, altfor store sko»-type forestilling. De kaller den «Coulrophobia» [ku ː lrəʊfəʊbɪə] – klovnefobi.

Kompaniet er fullt klar over at forestillingen kan være en stor tabbe, for tilsynelatende er det ingen som vil ha klovner lenger. Alle hater dem. Spesielt det intellektuelle «rødpenn-publikummet» på avantgarde teaterscener og festivaler. Men forakt og hat fra publikum er en risiko Pickled Image er villige til å ta. De er klare til å gå i krigen for å få publikums latter og oppmerksomhet, selv om det innebærer å gå løs på seg selv!

 

Les mer

«Coulrophobia» er Figurteatret i Nordland og det bristolbaserte kompaniet Pickled Images fjerde samarbeidsprosjekt. Tidligere har de laget «Houdini’s Suitcase» (2006), «Hunger» (2009) og «Little Edie» (2011). 

Dik Downey startet med klovning på gatene i Barcelona for 28 år siden. Adam Blake forlot en potensiell karriere som biokjemiker for å bli klovn. Til å veilede dem i dette potensielle teatralske selvmordet har de regissør John Nickolson, som selv har opptrådt som klovn over hele verden.

MEDVIRKENDE:


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart