Bransjetreff med Kulturrådets fagutvalg på scenekunstfeltet

Read in English

Spilletider

4. september 2015, 14:30

Pris

Gratis - Gratis

Spillested

Moskus

Varighet

1 time

Kulturrådets tre fagutvalg på scenekunstfeltet har i år lagt sitt årlige fellesmøte til Trondheim. I den anledning inviterer DansiT og Teaterhuset Avant Garden det frie scenekunstfeltet i Midt-Norge til et bransjetreff med Kulturrådet.
Medlemmene i fagutvalgene ønsker å få bedre kjennskap til scenekunstmiljøet i Midt-Norge og høre hva som oppleves som utfordrende. Kulturrådet ser frem til å møte feltet på hjemmebane til åpen dialog i anledning Bastard – Trondheim Internasjonale Scenekunstfestival.

Velkommen!

 

Program

-Scenekunstkonsulent Melanie Fieldseth og seksjonsleder Yrjan Svarva innleder med en overordnet strukturell informasjon om saksgangen i behandling av søknader.

-Representanter for de tre utvalgene reflekterer over sitt arbeid og de prioriteringer de legger til grunn for dette.

-Regissør Ane Aass holder et kort innlegg om status og utfordringer på scenekunstfeltet i Midt-Norge med utgangspunkt i egen kunstnerisk virksomhet.

-Åpen diskusjon med salen.

 

Utvalgsmedlemmer i panelet:

 

Ordstyrer: Eivind Haugland, dansekonsulent, DansiT

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart