Black

Mette Edvardsen


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

14. september 2012, 21:30
15. september 2012, 20:00

Pris

150 - ordinær
100 - moderasjon
Pakkepris - festivalpakke

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Humoristisk og underliggjørende scenekunst i grenselandet mellom lek og medskaping, om grensen mellom det som finnes og det som ikke finnes.

Om du ser deg om i et teater, kan du være sikker på at du vil finne en svartmalt stol, bord, en kasse, en hylle eller til og med abstrakte former som en gang har hatt et spesifikt formål. Det er vanlig å male ting svarte i teatret for å få dem til å gå i ett med omgivelsene eller få dem til å forsvinne. «Black» er en soloforestilling om å få ting til å komme til syne. Rommet er tomt. Det er ingenting der. Gjennom ord og bevegelse vil en verden oppstå hvor utøveren fungerer som formidler mellom publikum og det som kommer til syne i rommet.

Mette Edvardsen er bosatt i Belgia. Hun er en internasjonalt etterspurt scenekunstner og har tidligere arbeidet med en rekke internasjonale scenekunstnere og kompanier, blant annet Heine Avdal og Les Ballets C. de la B.

«It’s a sheer delight to see Edvardsen (deadpan face) walk and talk, bump into that table, pat the dog and pick up the phone, and it’s funny to see her turn an almost childish game into a successful, short performance.» Utopia Parkway

RULLETEKST
Konsept, tekst, regi, utøver: Mette Edvardsen Produsent: Helga Duchamps (duchamps vzw), Mette Edvardsen (Athome) Co-produsert av: Black Box Teater, Work Space Brussels I samarbeid med: Kaaitheater Brussel, Vooruit Gent, Netwerk Aalst Støttet av: Norsk kulturråd Takk til: Michael Bussaer, Philippe Beloul, Heiko Goelzer, Lilia Mestre


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart