BASTARD 2016: Still Standing You

Pieter Ampe & Guilherme Garrido /CAMPO (BEL/PRT)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

21. september 2016, 21:00

Pris

230 - Ordinær
150 - TOBB-medlem
150 - Stud/scenekort/honnør
120 - Festivalkort

Spillested

Olavshallen lille sal

Varighet

50 minutter

Språk

Engelsk

Uhøytidelig, rørende, hysterisk morsomt og litt forstyrrende; Med sine egne kropper som innsats byr denne belgisk-portugisiske duoen oss på et skøyeraktig innblikk i sitt eget flertydige forhold.

Hva betyr de for hverandre? Hva er forholdet mellom dem? Er de venner, partnere, elskere, rivaler eller til og med fiender? I en grovkornet montasje av dans, bryting, vold, intimitet og lek, serverer de en forestilling som er både fornøyelig, pinlig, berørende og tidvis smertefull å se på. For det er kort vei fra klapp på skulderen til slenging veggimellom når Gui og Pieter tester grensene for hva forholdet – og ikke minst kroppene – deres kan tåle.

Det eneste de vet helt sikkert er at de er «partners in crime»; de er cowboyen og indianeren som rir sammen – riktignok gjennom et humpete landskap – i retning solnedgangen.

«In Still Standing You, the young dancers Pieter Ampe and Guilherme Garrido hurt each other so much, and so convincingly, that they must surely be friends». De Standaard.

 

Den brennheite duoen Pieter Ampe og Guilherme Garrido stormet ut på den europeiske dansescenen i 2007, med duetten Still Difficult Duet. Oppfølgeren, Still Standing You, hadde første gang premiere i Belgia i 2010, og har turnert til vill begeistring siden. Pieter Ampe deltar også på årets Bastard-festival med soloforestillingen So You Can Feel på Teaterhuset Avant Garden 20. september.

Les mer på nettsidene til produksjonsselskapet CAMPO.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart