Bastard 2016: Late Night

blitz theatre group (GRC)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

19. september 2016, 20:00
20. september 2016, 20:00

Pris

230 - Ordinær
150 - TOBB-medlem
150 - Stud/scenekort/honnør
120 - Festivalkort

Spillested

Olavshallen lille sal

Varighet

1,5 time

Språk

Engelsk teksting

I de falleferdige restene av en fordums ballsal danser seks mennesker en surrealistisk dødsvals over et Europa i oppløsning, kun avbrutt av fragmenterte minner om tapt kjærlighet.

Hvordan føles det å gjennomleve slutten av en æra? Når alt faller fra hverandre er det ikke stort annet å gjøre enn å få tiden til å gå mens man venter på slutten. Det er musikk, sang og dans. Den ene valsen etter den andre, som om det var et spørsmål om liv og død. Innimellom krydret med entusiastisk fremførte triks.

Det er tilsynelatende bare de utslitte festantrekkene og minnene igjen av menneskene på scenen. De gjenkaller bruddstykker av historier om fortiden, om en europeisk krig som framstår like surrealistisk som den fargerike belysningen i festlokalet omkring dem.

Late Night har den overnaturlige følelsen av en David Lynch film. Det er finstemt humoristisk, poetisk og følelsesladd, og med en foruroligende innestengt følelse. Til et nostalgisk soundtrack serverer det greske teaterkollektivet blitz theatre group en varsom og poetisk dystopi i trefjerdedelstakt.

Les mer på kompaniets nettsider

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart