BASTARD 2016: The Disco

Tea Tupajić (HRV)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

23. september 2016, 18:30
23. september 2016, 21:00
24. september 2016, 17:00
24. september 2016, 20:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB-medlem
130 - Stud/scenekort/honnør
100 - Festivalkort

Spillested

Trondhjems kunstforening

Varighet

2 timer

Språk

Engelsk

Tea Tupajić har tidligere latt internasjonale kuratorer stå til rette foran sitt publikum for ikke å ha reddet verden gjennom kunsten. I The Disco viderefører hun denne utforskingen av kunstens funksjon.

Forestillingen vises i samarbeid med Trondhjems kunstforening.

*NB! Forestillingen er underlagt streng sikkerhetskontroll. Alt av jakker og vesker, samt mobiltelefoner, PC-er og annet utstyr med opptaksmulighet må etterlates i bemannet garderobe. Alle besøkende blir kroppsvisitert før inngang. Kontrollen utføres av autorisert sikkerhetsvakt. Publikum som motsetter seg kontroll får ikke adgang til forestillingen.
*Forestillingen passer ikke for gravide, eller personer med dårlig helse.


 

I By Way of Deception Thou Shalt Wage War fra 2013, inviterte Tea Tupajić tidligere og nåværende israelske etteretningsagenter til å være utøvere og til å ta del i utviklingen av forestillingen. I The Disco fortsetter hun å utforske bruken av kunst og kunstneriske metoder som etteretningsagenter bruker i psykologisk krigføring.

Tittelen refererer ikke bare til diskoteket som åsted for den ultimate eufori i vestlig kultur, men óg til et uidentifisert rom på Guantanamo som kalles for «The Disco». Her brukes høy musikk for å svekke fangenes motstandsevne, som en del av det som kalles «utvidede forhørsteknikker».

The Disco tar oss med gjennom diskotekets bittersøte gleder. Forestillingen er bygd opp som et installasjonsverk, der vi får små glimt inn i tankesettet til en etteretningsagent og selv blir utsatt for et reelt forhør.

KLOKKESLETTENE AVVIKER FRA DE SOM ER OPPGITT I DEN TRYKTE KATALOGEN. FORESTILLINGEN VISES FREDAG KL. 18.30 OG 21.00 OG LØRDAG KL. 17.00 OG 20.00. MAKS 30 PERSONER PER VISNING.

 

 

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart