BASTARD 2016: So You Can Feel

Pieter Ampe /CAMPO (BEL)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

20. september 2016, 20:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB-medlem
130 - Stud/scenekort/honnør
100 - Festivalkort

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

65 minutter

Stort hår, stort skjegg og en kropp som byr seg fram til publikum; Pieter Ampes skamløse og uimotståelige lek med maskulinitet og seksuelle stereotyper har gått sin seiersgang på teatre og festivaler overalt. Endelig kommer den hit!

Når en belgisk scenekunstner reiser til New York for å bli voksen, skjønner vi at han legger noe annet i overgangsritualet enn den vanlige mannen i gata. I et miljø der enhver norm både er omskiftelig og i konstant oppløsning, har han latt seg oppsluke i en verden av forvandling, der frigjøring, og seksuell og følelsesmessig energi går hånd i hånd.

Hva betyr maskulinitet når det finnes et hav av alternativer?

I So You Can Feel vil Pieter Ampe finne ut om vi egentlig vet hvordan andre oppfatter oss. Hva slags energi utstråler vi gjennom kroppene våre? Trenger vi å bli frigjort? Sjansen er stor for at han kommer til å forføre deg med store gester, men du skal vite at hans opparbeidete sensualitet kan komme vel så mye til uttrykk gjennom subtile hoftebevegelser. Uansett er det en forestilling å se fram til: om en mann som har blitt voksen og kroppen hans.

«Ampe’s wiggling is certainly norm-breaking and strange, in the most enchanting way» – Helsingin Sanomat.

«Ampe explores the boundaries between body and identity, character and truth, machismo and queerness» – De Standaard.

 

Les mer på nettsidene til produksjonsselskapet CAMPO

Pieter Ampe viser også duetten Still Standing You, sammen med Guilherme Garrido på Olavshallen 21. september!

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart