BASTARD 2016: The Agony and the Ecstasy of Steve Jobs

Kate Pendry (NOR/GBR)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

24. september 2016, 13:00
24. september 2016, 17:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB-medlem
130 - Stud/scenekort/honnør
100 - Festivalkort

Spillested

Teaterkjelleren, Trøndelag Teater

Varighet

2 timer

Språk

Engelsk

Hvor er iPhonen din produsert? Av hvem? Hvem var egentlig Steve Jobs? Og kan fortellingen om Steve Jobs liv, og Mike Daiseys reise til en hemmelig fabrikk i Kina (på størrelse med en by) fortelle oss noe om hvem vi har blitt?

Kate Pendry er Norges kanskje aller mest finslepne skuespiller i grenselandet mellom performance og teater. Under årets Bastardfestival framfører hun den amerikanske dramatikeren Mike Daiseys gonzojournalistiske dokumentarteatermonolog The Agony and the Ecstacy of Steve Jobs.

I stykket forteller Daisey – en selverklært Apple-fanboy – om sin sjokkerende reise til den kinesiske fabrikken der Apple produserer alle sine produkter. Historiene fra fabrikken veves sammen med fortellingen om Steve Jobsʼ liv, en fortelling som i stor grad er synonym med historien til den personlige datamaskinen.

Teksten er sylskarp – og full av ubehagelige detaljer. Men Daiseys drivende humor leder oss gjennom det hele. Han skriver ikke for å moralisere over alle andre, men for å informere seg selv – en svoren tilhenger av ‘Apple-kulten.

 

Pendry leser teksten på originalspråket. La iPhonen ligge hjemme – om du klarer – og kom og lytt til Mike Daiseys morsomme og innsiktsfulle tekst

“Forholdet ditt til Iphonen din vil aldri bli det samme igjen… I dag er monologen fremført i land over hele verden. I Norge er det vanskelig å forestille seg noen gjøre det bedre enn Kate Pendry” Klassekampen

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart