Baby Body

Inclusive Dance Company (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

4. mars 2017, 10:00
4. mars 2017, 12:00
11. mars 2017, 10:00
11. mars 2017, 12:00

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

30 min.

Kroppen kan være et eventyr i seg selv! Kroppen er et utgangspunkt for å forstå, fantasere og leke, samtidig som følelser som glede, tristhet, nysgjerrighet og redsel hele tiden dukker opp.

*For barn i alderen 0–3 år | **Co-produksjon | ***Urpremiere!

I Baby Body står kroppens ulike stemninger og assosiasjoner, sammen med lyder og musikk, farger og materialer i sentrum. Når en skulder begynner å rulle kan vi trekkes helt inn i skulderleddet ved hjelp av det akkompagnerende lydbildet. Lyden kan plutselig skifte − og den rullende skulderen forvandles til rotorbladet på et helikopter eller et insekt! Et helt vanlig gjesp kan bli til en fortelling om en sovende, snorkende kjempe i et eventyrlig land langt borte.

 

Baby Body er en helt ny danse- og musikkforestilling for barn i alderen 0–3 år. Den følger en rekke forestillinger av Inclusive Dance Company, co-produsert av og på Teaterhuset Avant Garden. For samme målgruppe viste vi den spennende romreisen Stjernestøv våren 2014. Og senest i oktober 2016 var det urpremiere på ungdomsforestillingen 200 milliarder og 1. Vi har all grunn til å se frem til en ny urpremiere!

 

Forestillingen er laget av et prosjektteam som jobber medskapende og dialogisk i alle ledd av produksjonen. Kunstneriske valg er tatt gjennom en undersøkende og helhetlig tilnærming til alle elementer som samspiller i den ferdige forestillingen.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart