Baby Becomings

Teater Fot (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

24. november 2018, 11:00
24. november 2018, 13:00
25. november 2018, 12:00

Pris

Billigste pris gjelder på nett!
75/75 Barn
150/170 Voksen
120/140 TOBB-medl
100/120 Student
100/120 Scenekort
100/120 Honnør

Spillested

Kunsthall Trondheim

Baby Becomings er en musikalsk teaterforestilling for de aller, aller minsteVelkommen til en fin og spennende opplevelse for babyer fra 0 til 3 år. 

Presenteres i samarbeid med Kunsthall Trondheim 

Teater Fot inviterer smårollinger med deres voksne følgesvenner inn i det lyse, fine hovedrommet i byens nye Kunsthall. Her samles vi på myke ullpledd rundt en kvadratisk scene, der en skuespiller og flere musikere henvender seg direkte til de minste gjennom sang, farger og rytmer. Sammen legger vi ut på en reise gjennom ulike sanselige verdener.  

Gjennom lag på lag av ulike mønstre, farger, materialer og følelser beveger forestillingen seg nedover. Alltid til noe nytt og annet. Den transformeres fra himmel til jord, fra gressing som blir til kiling og latter, som blir til en dans, som blir til en fisk som flyr, som blir til oppdagelser av skatter på havets bunn. Ta med en baby og bli med på å bli til på den myke havbunnen! 

Teater Fot er blant landets fremste skapere av interaktivt teater for små barn. Baby Becomings er andre del av prosjektet Verken Fugl eller Fisk, som vi viste første del av i vår. Mange kjenner dem også fra forestillinger som De røde skoene og trilogien Du skal få høre fuglesang.

SE VIDEOTEASER

Videosnutten nedenfor er tatt under forprosjektet til forestillingen. 

SJEKK OGSÅ: SEMINAR I FORBINDELSE MED FORESTILLINGEN

Søndag 25. november kl. 13 arrangeres et seminar om betydningen av affekt i kunst for de minste. Finn mer informasjon om seminaret her.

 

Baby Becomings ble vist under Småkunstfestivalen i september.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart