Appelsiner og Sitroner

RohdeAass produksjoner


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

24. mai 2014, 10:00
24. mai 2014, 13:30
25. mai 2014, 10:00
25. mai 2014, 13:30

Pris

90 - Voksne
70 - Barn

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

30 min.

Teater for barna fra 1 til 3 år. Med lyrikk, sitrusfrukter, musikk og myke dyner. Om måner og soler, øgler og steiner.

Suksessen «Appelsiner og sitroner» gjentar seg og har i det siste nærmest blitt en vårlig tradisjon på Teaterhuset Avant Garden. Det er ikke så rart, siden den har en målgruppe som alltid fornyer seg. De alle minste barna får oppleve en forunderlig, leken og fantasifull forestilling. En klovn, en sovende danser og en musiker tar barna med inn i en verden basert på barnediktene til den spanske dikteren Federico Garcia Lorca, hvor ettermiddagen synger om at jorda er en appelsin og at månen står og griner.

RohdeAass Produksjoner består av sceneinstruktør og dramatiker Ane Aass og musiker, komponist og dramatiker Rasmus Rohde. De har laget alt fra operagrøsser for barn til musikal om rocken i Namsos på 60-tallet. De jobber sjangeroverskridende, og har laget en rekke forestillinger i skjæringspunktet mellom musikk, teater og dans. Rasmus er særlig kjent fra Rasmus og verdens beste band som to ganger har vunnet Spellemannsprisen for beste barneplate.

 

Regi og idé: Ane Aass Koreografi: Tone Pernille Østern  Musikalsk ansvarlig: Sigrid Stang Musiker: Ole Jørgen Melhus / Erlend Smalaas / Rasmus Rohde Klovn: Tove Karoliussen / Katja Brita Lindeberg Danser: Arnhild Staal Pettersen / Live Strugstad Scenografi og kostyme: Ingvild Rømo Grande Samarbeidspartnere: RohdeAass produksjoner, Inclusive Dance Company, Teaterhuset Avant Garden, Barnehagesekken i Trondheim kommune, Program for lærerutdanning ved NTNU Støttet av: Kulturrådet, Fond for utøvende kunstnere, Fond for lyd og bilde, DansiT, Trondheim kommune, Sør-Trøndelag Fylkeskommune

Nettside:www.verdensbestestasjon.no Foto: Synlig design og foto


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart