A Song to …

Mia Habib Productions (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

20. september 2017, 20:00

Pris

230 - Ordinær
150 - Studentrabatt
150 - Scenekortrabatt
150- Tobb-rabatt
115 - FESTIVALKORT!

Spillested

Olavshallen lille sal

Varighet

Ca. 80 min

Språk

Nonverbal

Rosetog og «Trump rallies», Pegida-marsjer, flyktningstrømmer, kvinnebevegelser og arabisk vår; I en tid preget av store massemønstringer utforsker koreograf Mia Habib de fysiske kreftene som settes i gang når mange sårbare menneskekropper samles til en sterk masse.

DANSIT-SAMARBEID*
STATISTER SØKES TIL FORESTILLINGEN. SE HER

En folkemengde invaderer scenen, løpende og gående. Krypende, bærende på hverandre, klatrende på veggen. I A Song to …  undrer Mia Habib: Hvordan oppstår det monumentale i en enslig skikkelse, og hvordan rommer sårbare kropper massive, eksistensielle spørsmål? I en tid som er preget av store protester verden over, undersøker Habib og hele 48 dansere de fysiske kreftene som settes i gang gjennom de store bevegelsene. Forestillingen er også inspirert av Gustav og Emanuel Vigelands mystiske dialog mellom fødsel, eros og død. Likesom Vigeland-brødrenes figurer spenner over ulike aldre og fremtoninger, representerer også de nakne kroppene i stykket dette spennet.

 

«… Slik viser Habib oss at en kompakt masse har en enorm styrke, mens når den sprenges mister den all sin kraft.” – VG

 

Mia Habib er en oslobasert koreograf med stor internasjonal virksomhet. Hun er også en av initiativtakerne til det internasjonale kunstnettverket Sweet & Tender Collaborations, og ble nylig engasjert som koreograf og danser i Carte Blanche.

*Forestillingen er programmert til årets Bastardfestival av Teaterhuset Avant Garden og DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge. Visningen er et samarbeid med Dansens Hus og Dansenett Norge, hvor DansiT er regional koordinator for Midt-Norge.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart