A Better Place

Davis Freeman / Random Scream **BASTARD 2014**


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

12. september 2014, 20:30
13. september 2014, 20:30

Pris

190 - Ordinær
120 - Moderasjon
95* - FESTIVALKORT

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

60 min.

Språk

Engelsk

En god porsjon god, gammeldags samfunnskritikk i en lettfordøyelig, komisk selvkritisk forestilling med flere lag.

Klima- og finanskrise er god næring for scenekunsten, samtidig som svekkelse av vekstparadigmet også, på kort sikt, kan true kunstens til nå sterke posisjon i Europa. «A better place» er motivert av et ønske om og et forsøk på kunstnerisk å løse all verdens problemer i løpet av en times lang performance. Det kan virke ambisiøst, men svarene på våre største utfordringer ser åpenbart ikke ut til å kunne komme fra våre ledere. Så hvorfor ikke omfavne en revolusjon som kommer nedenfra og går oppover?

«A better place» er Davis Freeman og Jerry Killicks tredje action-performance som reflekterer over hva det vil si å leve i verden i dag. Med action mener de ikke slå-slå-skyt-skyt-eksplosjons-action, men politisk utspekulerte, interaktive forestillinger som egger utøvere og publikum til aktivt å skape en bedre verden. Etter «Investment» og «7 Promises» streber de etter å utfordre og overskride doku-performance-merkelappen og bevise at det er mulig å få kontakt med fremmede, selv utenfor teatret, som er villige til å hjelpe oss med å gjøre verden til… et litt bedre sted.

Davis Freeman / Random Scream besøkte Teaterhuset Avant Garden sist med president-attentat-musikalen «Assassins», vist på Verkstedhallen våren 2010.

 

Konsept og regi: Davis Freeman Skapt og spilt av: Jerry Killick, Davis Freeman Improvviserende bratsj: Bergmund Waal Skaslien Visuell grafikk: Sam Vanoverschelde Støttet av: Workspace Brussels, Monty (Antwerpen)


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart