Kein Applaus für Scheiße

Florentina Holzinger & Vincent Riebeek (AT/NL)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

13. september 2013, 22:00
14. september 2013, 20:00

Pris

135 - Ordinær
115 - Moderasjon
Pakkeløsning! - Spar penger med Bastards pakkeløsning!

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

En over-the-top blanding av dans, trashy pop, teater, rulleskøyter, akrobatikk og performance: «Kein Applaus für Scheiße» er et portrett av en generasjon som vil gjøre hva som helst for applaus.

I «Kein Applaus für Scheiße» (ingen applaus for dritt), flørter de unge kunstnerne Florentina Holzinger og Vincent Riebeek med grensene for hva det er mulig å gjøre på en scene. De utsetter kroppene sine for alle slags ekstreme situasjoner. På rulleskøyter, i halsbrekkende manøvre festet i remser av stoff hengende fra taket og syngende på coversanger med overdreven innlevelse, dykker de dypt inn i vårt felles lager av popkultur. Med en stor porsjon kvasi-dilettanteri og mengder av kroppsvæsker, setter de seg fore å gjenopplive 70-tallets kropps- og performancekunst-kanon fra dens dype søvn.

«Kein Applaus für Scheiße» er en koreografi som stadig risikerer å miste balansen, da en av de to utøverne skamløst prøver å legge beslag på scenen for å bygge opp til den avsluttende applausen.

Østerrikske Florentina Holzinger og nederlandske Vincent Riebeek omtales som en av de mest provokative unge gruppene i Europa for tiden, og fikk det tyske teatermagasinet Theater Heutes kritikerpris for beste nye kunstnere i 2011/12. Kunstnerduoen startet sitt samarbeid som studenter på Skolen for ny danseutvikling i Amsterdam. «Kein Applaus für Scheiße» er eksamensforestillingen deres derfra, og den har vakt oppsikt over hele Europa.

«De snur alle regler på hodet. De er totalt bekymringsløse. Herregud, kunne vi i bare én dag av våre liv være så fri.» Zone 02

Av og med: Florentina Holzinger og Vincent Riebeek.
Teknisk: Anne Meeussen
Produksjon: Kc nOna Mechelen med støtte fra SNDO (Amsterdam)
Distribusjon: CAMPO (Gent)


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart