33303377777336444886

BENESTVEDT/WRÅNES-PRODUKSJONER (NO)


Read in English

Spilletider

23. september 2010, 21:30

Pris

150 - Ordniær
100 - Moderasjon

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

30 min

En assosiativ rekke av tekstlige, drømmende og tekniske innfall skaper denne performance-forestillingen som vil ha sin urpremiere under Bastard 2010.

Gå inn i drømmene, kjenne etter en hage, drømme om språket, eller drømme om drømmene, se etter en kanal, stjernekanal. Tori Wrånes og Olav Benestvedt har lenge arbeidet parallelt med tekster, bruddstykker av poesi, innholdsfortegnelser og antimetoder, og ønsker med denne forestillingen å se etter skyggene i munnen. Som når Hölderlin sier: ”Ville jeg være en komet?” Ja!

I performance-monologen ”33303377777336444886” arbeider Wrånes og Benestvedt ut fra en tro på en menneskelig elektrisitet. De lokkes mot deformasjoner og en uendelig rekkevidde. De er i ja og nei samtidig og lar seg forføre av ideer og assosiasjoner i forlengelse av drøm og fantasi. De jobber frigjort fra normer knyttet til teknikk, sjanger og form, og godtar det de kaller ”kaos og kø på hjernen”.

Skuespiller og tekstforfatter Olav Benestvedt arbeider hovedsakelig i Frankrike og har en rekke produksjoner bak seg. Tori Wrånes gikk ut av Kunstakademiet i 2009 og arbeider mye med stemme og skulptur der hun blander elementer fra teater, musikk og billedkunst. Arbeidene vises i gallerier, så vel som teatre og konsertscener og mindre opplagte steder som i klatrevegger, parkeringsanlegg eller under vann.

 

Konsept: Tori Wrånes og Olav Benestvedt Utøver: Tori Wrånes Regi: Dj Gud Junior Tekst: Olav Benestvedt


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart