Konsertforestilling

Ny Musikk Trondheim


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

12. januar 2012, 19:00
23. februar 2012, 19:00
15. mars 2012, 19:00

Pris

150 - Medlemmer Ny Musikk
100 - Trondheim Jazzforum
50

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

1:30

Velkommen til konserthuset Avant Garden!

Første kvartal av 2012 presenterer Ny Musikk Trondheim i samarbeid med Teaterhuset Avant Garden og Trondheim Jazzforum en serie på tre konsertforestillinger. Felles for disse tre er kombinasjonen av én musiker og én videokunstner med improvisasjon som felles uttrykksform. Noen av disse har samarbeidet før, andre har ikke en gang møtt hverandre.

I den tredje og siste i rekken møter vi musiker Will Guthrie og videokunstner Guttorm Nordø. Den australske perkusjonisten Will Guthrie er en av de mest spennende utøverne innen friimprovisasjon. Trondheimskunstneren Guttorm Nordø har i likhet med forrige måneds videokunstner en fortid innen punken, nærmere bestemt UFFA-miljøet på 1980-tallet.

Ny Musikk Trondheim (NMT) ble stiftet i 1975, som den andre regionale avdelingen av Ny Musikk i Norge. Målsetningen for avdelingen er å presentere ulike former for radikal og grensesprengende musikk fra inn- og utland. Sentralt i dette arbeidet står blant annet samarbeid med lokale musikere og komponister, festivaler og andre kulturaktører.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart