200 milliarder og 1

Inclusive Dance Company (NOR)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

7. oktober 2016, 19:00
8. oktober 2016, 19:00

Pris

150 - Voksen
100 - Unge tom 16 år
100 - Student
130 - Scenekort
130 - Honnør

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

Ca. 45 min.

Språk

Norsk

Mellom forråtnelse, død og liv et sted, der dukker poesien opp. Når og på steder du minst kan forvente det. Naturen bryter ned og bygger opp igjen, på nytt og på nytt. Fra liv til død og til liv igjen.

*For ungdom og voksne | **Co-produksjon | ***Urpremiere!

Sett gjennom mikroskopets linser kan menneskekroppen forstås like mye som en superorganisme av økologiske systemer, som en individuell kropp. Kroppen vår (særlig tarmen) kryr av mikroorganismer, cirka 200 milliarder av dem, som vi ikke kan leve og fungere uten. Samtidig er vi én person, helt og fullt oss selv, og umistelig unike.

200 milliarder og 1 er en forestilling for ungdommer og voksne om vår biologiske kropp, om liv, død og kamp, om det å ha og det å miste, om at vi er en del av universet og om at livet alltid går videre. Det er også en forestilling om et snøskred, kroppens indre lyder og om frosker. Og det handler om et ungt forskerpar og deres tidligere biologilærer, som gjennom å studere blomsten Lobelia Telikii har forsøkt å løse gåten om hvordan man kan skape evig liv.

 

Inclusive Dance Company har base i Trondheim, og består av dansekunstnerne Tone Pernille Østern, Arnhild Staal Pettersen og Luis Della Mea. Kompaniet samarbeider alltid med andre scenekunstnere og ulike fagpersoner. Inclusive DC er en kunst- og samfunnsaktør som ønsker å utvikle og utfordre formspråket i dans, og hva dans kan være i dialog med en samtid i stadig bevegelse og endring. Kompaniet jobber undersøkende, relasjonelt og eksperimentelt for å skape danse- og scenekunst som er kommuniserende, ærlig og tilgjengelig. De lager forestillinger for alle aldersgrupper og har spilt i Norge, Norden og Argentina. Teaterhuset Avant Garden har co-produsert og holdt urpremieren for flere av forestillingene deres, sist småbarnsforestillingen Stjernestøv (2014) og  ungdomsforestillingen SPACE ME (2012).

 

200 milliarder og 1 inngår i et større forsknings- og utviklingsprosjekt i regi av Program for lærerutdanning, NTNU. Prosjektet søker å kombinere naturfag, kunstfag og religionsfag for å fremme praktisk, variert og flerfaglig undervisning i ungdomsskolen. To ungdomsskoler i Trondheim deltar i prosjektet høsten 2016.

Forestillingen blir også vist gjennom Den kulturelle skolesekken i Trondheim 3.–6. oktober.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart