Billetter

Billettpriser

Hvis ikke annet er oppgitt i programmet, er billettprisene:

  1. Ordinær: 190 kr
  2. Moderasjon: 120 kr
  3. Barn (under 16 år): 85 kr
  4. Mersmakspris: Halv pris av ordinærpris
  5. Ta kontakt for grupperabbat ›

Moderasjon gjelder for studenter, pensjonister, vernepliktige, uføretrygdede, TOBB-medlemmer, og innehavere av scenekort. Moderasjonsbevis må fremvises i døren. 

Vi gjør oppmerksom på at alle oppgitte priser er inkludert en billettavgift på 20/15 kr. Avgiften er den samme uansett om du kjøper i døra eller via Billettservice 

Kjøp billetter her

 

* Gavekort

Har du gavekort til Teaterhuset Avant Garden? Ta med kortet til billettutsalget i vår foajé og bytt det inn mot en billett til forestillingen du ønsker å se.

Du kan også forhåndsreservere billetter som skal “betales” med gavekort. Da må du ta kontakt med Teaterhuset Avant Garden på billett@avantgarden.no eller telefon 73 87 94 24 (NB, e-post og telefon er kun betjent på virkedager).

Billettsalget i foajeen åpner én time før forestillingsstart. Man kan også kjøpe billetter til andre forestillinger når billettsalget er åpent. Reserverte billetter må hentes ut innen en halv time før forestillingsstart.

Reservasjon og kjøp

Alle billetter reserveres og kjøpes via forestillingsoversikten på disse sidene, og via Billettservice på nett eller tlf. 815 33 133. Reserverte billetter kan hentes på et utsalgssted, eller du kan betale på nett og skrive ut billetten på en vanlig skriver.

Hente- og utsalgssteder er Narvesen og 7-Eleven. Vårt eget billettutsalg åpner i foajeen vår (evt. på det aktuelle spillestedet) én time før hver forestilling.

Ved forhåndsbestilling er ordinær hentefrist tre dager fra du bestiller billettene. Ved henting på spillestedet, må dette skje senest en halv time før forestillingsstart.

MERSMAKSPRIS

Har du lyst til å se en forestilling til? Ved å levere inn billetten til forestillingen du nettopp har sett, kan du kjøpe din neste TAG-billett til halv pris! (Halv pris av vanlig voksenpris) .

Vil du se mer i samme gate? Eller kunne du tenke deg noe helt annet neste gang? Mangfold og variasjon er TAGs varemerke, og ingen forestilling vil alene definere de ulike opplevelsene vi har å by på. Les forestillingsomtalene eller ta kontakt med oss for å finne noe som passer for deg.

Tilbudet gjelder i vårt eget billettutsalg. Billetten du leverer inn må være en betalt billett fra inneværende sesong.

Dørene lukkes

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har anledning til å slippe inn publikum etter at forestillingen har startet. Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Rullestol/spesielle behov

Teaterhuset Avant Gardens nåværende lokaler har dessverre ikke universell utforming. Vi må derfor be deg ta kontakt på forhånd dersom du kommer med rullestol eller har spesielle behov, så finner vi best mulig løsning.

Bli teaterkontakt

Som teaterkontakt er du bindeledd mellom din bedrift/studentorganisasjon/skoleklasse og TAG. Klarer du å samle ti personer får du selv gratisbillett og hele gruppen får en hyggelig grupperabatt. For å registrere deg som teaterkontakt, send en e-post til anne-kari@avantgarden.no.

 

klippet_billettdisk