Billetter

Kjøp billetter her

 

Billettpriser

Hvis ikke annet er oppgitt i programmet, er billettprisene:

Moderasjon gjelder for studenter, pensjonister, vernepliktige, uføretrygdede, TOBB-medlemmer, og innehavere av scenekort. Moderasjonsbevis må fremvises i døren. 

Vi gjør oppmerksom på at alle oppgitte priser er inkludert en billettavgift på 20/15 kr. Avgiften er den samme uansett om du kjøper i døra eller via Billettservice 

Reservasjon og kjøp

Alle billetter reserveres og kjøpes via forestillingsoversikten på disse sidene (under fanen “Program”), og via Billettservice på nett eller tlf. 815 33 133. Reserverte billetter kan hentes på et utsalgssted, eller du kan betale på nett og skrive ut billetten på en vanlig skriver.

Hente- og utsalgssteder er Narvesen og 7-Eleven. Vårt eget billettutsalg åpner i foajeen vår (evt. på det aktuelle spillestedet) én time før hver forestilling.

Ved visninger på Trøndelag Teater og Olavshallen selges billetter også via deres luker.

Ved forhåndsbestilling er ordinær hentefrist tre dager fra du bestiller billettene. Ved henting på spillestedet, må dette skje senest en halv time før forestillingsstart.

Bli teaterkontakt

Som teaterkontakt er du bindeledd mellom din bedrift/studentorganisasjon/skoleklasse og TAG. Klarer du å samle ti personer får du selv gratisbillett og hele gruppen får en hyggelig grupperabatt. For å registrere deg som teaterkontakt, send en e-post til anne-kari@avantgarden.no.

Dørene lukkes

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har anledning til å slippe inn publikum etter at forestillingen har startet. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Rullestol/spesielle behov

Teaterhuset Avant Gardens nåværende lokaler har dessverre ikke universell utforming. Vi må derfor be deg ta kontakt på forhånd dersom du kommer med rullestol eller har spesielle behov, så finner vi best mulig løsning.

klippet_billettdisk